Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εγκατάσταση Πλαισίου

Missing Julie

Εγκατάσταση Πλαισίου Αυτός ο σχεδιασμός παρουσιάζει μια εγκατάσταση πλαισίου και μια διεπαφή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ή φώτα και σκιές. Δίνει μια έκφραση ενώ οι άνθρωποι κοιτάζουν έξω από ένα πλαίσιο για να περιμένουν κάποιον να επιστρέψει. Διάφοροι τύποι και μεγέθη γυάλινων σφαιρών χρησιμοποιούνται ως σύμβολο επιθυμιών και δακρύων για να υπονοήσουν το συναίσθημα που πιθανώς κρύβεται μέσα. Το ατσάλινο πλαίσιο και τα κουτιά καθορίζουν το όριο της συγκίνησης. Το συναίσθημα που δίνει ένα άτομο μπορεί να είναι διαφορετικό από τον τρόπο που γίνεται αντιληπτό όπως οι εικόνες στις σφαίρες είναι ανάποδες.

Όνομα έργου : Missing Julie, Όνομα σχεδιαστών : Naai-Jung Shih, Όνομα πελάτη : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Εγκατάσταση Πλαισίου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.