Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εγκατάσταση

The Reflection Room

Η Εγκατάσταση Εμπνευσμένο από το κόκκινο χρώμα, το οποίο συμβολίζει την καλή τύχη στον κινεζικό πολιτισμό, το The Reflection Room είναι μια χωρική εμπειρία που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από κόκκινους καθρέφτες για να δημιουργήσει έναν άπειρο χώρο. Στο εσωτερικό, η τυπογραφία παίζει το ρόλο της σύνδεσης του κοινού με καθεμία από τις κύριες αξίες της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς και παροτρύνει τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με το έτος που ήταν και το επόμενο έτος.

Όνομα έργου : The Reflection Room, Όνομα σχεδιαστών : Beck Storer, Όνομα πελάτη : Emporium Melbourne.

The Reflection Room Η Εγκατάσταση

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.