Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εγκατάσταση Τέχνης

Pretty Little Things

Η Εγκατάσταση Τέχνης Το Pretty Little Things εξερευνά τον κόσμο της ιατρικής έρευνας και τις περίπλοκες εικόνες που παρατηρούνται κάτω από το μικροσκόπιο, τα ερμηνεύουν εκ νέου σε μοντέρνα αφηρημένα σχέδια μέσω των εκρήξεων μιας ζωντανής παλέτας χρωμάτων fluro. Πάνω από 250 μέτρα μήκος, με πάνω από 40 μεμονωμένα έργα τέχνης, είναι μια εγκατάσταση μεγάλης κλίμακας που παρουσιάζει την ομορφιά της έρευνας στο κοινό.

Όνομα έργου : Pretty Little Things, Όνομα σχεδιαστών : Beck Storer, Όνομα πελάτη : Metro Tunnel Project.

Pretty Little Things Η Εγκατάσταση Τέχνης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.