Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Μπύρας

Okhota Strong

Η Συσκευασία Μπύρας Η ιδέα πίσω από αυτόν τον επανασχεδιασμό είναι να δείξουμε το υψηλό ABV του προϊόντος μέσω οπτικά αναγνωρίσιμου σταθερού υλικού - κυματοειδές μέταλλο. Το κυματοειδές ανάγλυφο μετάλλου γίνεται το κύριο μοτίβο για γυάλινη φιάλη καθιστώντας το απτό και εύκολο στη συγκράτηση. Το γραφικό μοτίβο που μοιάζει με κυματοειδές μέταλλο μεταφέρεται σε αλουμίνιο που μπορεί να συμπληρωθεί με ένα διαγώνιο λογότυπο με διαβαθμισμένη επωνυμία και εκσυγχρονισμένη εικόνα ενός κυνηγού που κάνει το νέο σχέδιο πιο δυναμικό. Η γραφική λύση τόσο για το μπουκάλι όσο και για το δοχείο είναι απλή και εύκολη στην εφαρμογή. Τα έντονα χρώματα και τα τεράστια στοιχεία σχεδίασης προσελκύουν το κοινό-στόχο και αυξάνουν την ορατότητα στο ράφι.

Όνομα έργου : Okhota Strong, Όνομα σχεδιαστών : Uniqa Creative Engineering, Όνομα πελάτη : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Η Συσκευασία Μπύρας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.