Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Μπύρας

Okhota Strong

Η Συσκευασία Μπύρας Η ιδέα πίσω από αυτόν τον επανασχεδιασμό είναι να δείξουμε το υψηλό ABV του προϊόντος μέσω οπτικά αναγνωρίσιμου σταθερού υλικού - κυματοειδές μέταλλο. Το κυματοειδές ανάγλυφο μετάλλου γίνεται το κύριο μοτίβο για γυάλινη φιάλη καθιστώντας το απτό και εύκολο στη συγκράτηση. Το γραφικό μοτίβο που μοιάζει με κυματοειδές μέταλλο μεταφέρεται σε αλουμίνιο που μπορεί να συμπληρωθεί με ένα διαγώνιο λογότυπο με διαβαθμισμένη επωνυμία και εκσυγχρονισμένη εικόνα ενός κυνηγού που κάνει το νέο σχέδιο πιο δυναμικό. Η γραφική λύση τόσο για το μπουκάλι όσο και για το δοχείο είναι απλή και εύκολη στην εφαρμογή. Τα έντονα χρώματα και τα τεράστια στοιχεία σχεδίασης προσελκύουν το κοινό-στόχο και αυξάνουν την ορατότητα στο ράφι.

Όνομα έργου : Okhota Strong, Όνομα σχεδιαστών : Uniqa Creative Engineering, Όνομα πελάτη : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Η Συσκευασία Μπύρας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.