Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σπρέι Μαγειρέματος

Urban Cuisine

Το Σπρέι Μαγειρέματος Η κουζίνα του δρόμου είναι ο τόπος των γεύσεων, των ουσιών, των στεναγμών και των μυστικών. Αλλά και εκπλήξεις, έννοιες, χρώματα και αναμνήσεις. Είναι ένας ιστότοπος δημιουργίας. Το ποιοτικό περιεχόμενο δεν είναι πλέον η βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία έλξης, τώρα το κλειδί είναι να προσθέσουμε συναισθηματική εμπειρία. Με αυτήν τη συσκευασία ο σεφ γίνεται «καλλιτέχνης γκράφιτι» και ο πελάτης γίνεται θεατής τέχνης. Μια νέα πρωτότυπη και δημιουργική συναισθηματική εμπειρία: Urban Cuisine. Μια συνταγή δεν έχει ψυχή, είναι ο μάγειρας που πρέπει να δώσει ψυχή στη συνταγή.

Όνομα έργου : Urban Cuisine, Όνομα σχεδιαστών : Ian Wallace, Όνομα πελάτη : Urban Cuisine.

Urban Cuisine Το Σπρέι Μαγειρέματος

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.