Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατάλογος

Classical Raya

Κατάλογος Ένα πράγμα για το Hari Raya - είναι ότι τα διαχρονικά τραγούδια Raya του παρελθόντος παραμένουν κοντά στις καρδιές των ανθρώπων μέχρι σήμερα. Ποιος καλύτερος τρόπος για να κάνετε όλα αυτά παρά με ένα θέμα «Κλασική Ραϊά»; Για να αναδείξει την ουσία αυτού του θέματος, ο κατάλογος παρακωλύσεων δώρων έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει με μια παλιά βινυλίου. Στόχος μας ήταν: 1. Δημιουργία ενός ειδικού σχεδίου, αντί σελίδων που αποτελούνται από οπτικά προϊόντα και τις αντίστοιχες τιμές τους. 2. Δημιουργήστε επίπεδο εκτίμησης για την κλασική μουσική και τις παραδοσιακές τέχνες. 3. Αναδείξτε το πνεύμα της Hari Raya.

Όνομα έργου : Classical Raya, Όνομα σχεδιαστών : Vincent Teoh Boon Seang, Όνομα πελάτη : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Κατάλογος

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.