Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Λογότυπο

Wanlin Art Museum

Το Λογότυπο Καθώς το Μουσείο Τέχνης Wanlin βρισκόταν στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Wuhan, η δημιουργικότητά μας χρειάστηκε να αντικατοπτρίζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Ένα κεντρικό σημείο συνάντησης για τους μαθητές να τιμήσουν και να εκτιμήσουν την τέχνη, ενώ διαθέτει πτυχές μιας τυπικής γκαλερί τέχνης. Έπρεπε επίσης να συναντηθεί ως «ανθρωπιστική». Καθώς οι φοιτητές στέκονται στην αφετηρία της ζωής τους, αυτό το μουσείο τέχνης λειτουργεί ως εναρκτήριο κεφάλαιο για την εκτίμηση της τέχνης των μαθητών και η τέχνη θα τους συνοδεύει για μια ζωή.

Όνομα έργου : Wanlin Art Museum, Όνομα σχεδιαστών : Dongdao Creative Branding Group, Όνομα πελάτη : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Το Λογότυπο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.