Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραμματοσειρά

Red Script Pro typeface

Γραμματοσειρά Το Red Script Pro είναι μια μοναδική γραμματοσειρά εμπνευσμένη από νέες τεχνολογίες και gadget για εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας, που μας συνδέουν αρμονικά με τις δωρεάν μορφές επιστολών. Εμπνευσμένο από το iPad και σχεδιασμένο σε πινέλα, εκφράζεται σε ένα μοναδικό στυλ γραφής. Περιέχει αγγλικά, ελληνικά καθώς και το κυριλλικό αλφάβητο και υποστηρίζει πάνω από 70 γλώσσες.

Όνομα έργου : Red Script Pro typeface, Όνομα σχεδιαστών : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Όνομα πελάτη : .

Red Script Pro typeface Γραμματοσειρά

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.