Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καθίσματα Για Αναβάτες Διέλευσης

Door Stops

Καθίσματα Για Αναβάτες Διέλευσης Το Door Stops είναι μια συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αναβατών και κατοίκων της κοινότητας για την πλήρωση παραμελημένων δημόσιων χώρων, όπως στάσεις διέλευσης και κενές θέσεις, με ευκαιρίες καθισμάτων για να κάνουν την πόλη ένα πιο ευχάριστο μέρος. Σχεδιασμένες για να παρέχουν μια ασφαλέστερη και αισθητικά ευχάριστη εναλλακτική από εκείνη που υπάρχει σήμερα, οι μονάδες είναι εφοδιασμένες με μεγάλες εκθέσεις δημόσιας τέχνης που έχουν παραγγελθεί από τοπικούς καλλιτέχνες, δημιουργώντας έναν εύκολα αναγνωρίσιμο, ασφαλή και ευχάριστο χώρο αναμονής για τους αναβάτες.

Όνομα έργου : Door Stops, Όνομα σχεδιαστών : Craig L. Wilkins, Όνομα πελάτη : Detroit Community Design Center.

Door Stops Καθίσματα Για Αναβάτες Διέλευσης

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.