Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

Glazov

Η Εταιρική Ταυτότητα Το Glazov είναι ένα εργοστάσιο επίπλων σε μια πόλη με το ίδιο όνομα. Το εργοστάσιο παράγει φθηνά έπιπλα. Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός τέτοιων επίπλων είναι μάλλον γενικός, αποφασίστηκε να βασιστεί η έννοια της επικοινωνίας στα αρχικά "ξύλινα" τρισδιάστατα γράμματα, λέξεις που αποτελούνται από τέτοια γράμματα συμβολίζουν σετ επίπλων. Τα γράμματα συνθέτουν λέξεις "έπιπλα", "υπνοδωμάτιο" κ.λπ. ή ονόματα συλλογής, τοποθετούνται έτσι ώστε να μοιάζουν με έπιπλα. Τα περιγραμμένα τρισδιάστατα γράμματα είναι παρόμοια με τα σχέδια επίπλων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χαρτικά ή πάνω σε φωτογραφικά υπόβαθρα για την αναγνώριση της επωνυμίας.

Όνομα έργου : Glazov, Όνομα σχεδιαστών : Mikhail Puzakov, Όνομα πελάτη : Glazov furniture factory.

Glazov Η Εταιρική Ταυτότητα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.