Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Πωλήσεων

Feiliyundi

Το Κέντρο Πωλήσεων Μια καλή σχεδιαστική εργασία θα ξυπνήσει το συναίσθημα των ανθρώπων. Ο σχεδιαστής πηδά από τη μνήμη του παραδοσιακού στιλ και βάζει μια νέα εμπειρία στην υπέροχη και φουτουριστική δομή του χώρου. Μια συναρπαστική αίθουσα εμπειριών περιβαλλοντισμού οικοδομήθηκε μέσω της προσεκτικής τοποθέτησης καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων, της σαφούς κίνησης του χώρου και της διακοσμητικής επιφάνειας που στρωμένος από υλικά και χρώματα. Το να είσαι σε αυτό δεν είναι μόνο μια επιστροφή στη φύση, αλλά και ένα ευεργετικό ταξίδι.

Όνομα έργου : Feiliyundi, Όνομα σχεδιαστών : Weimo Feng, Όνομα πελάτη : MOD.

Feiliyundi Το Κέντρο Πωλήσεων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.