Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εικαστική Τέχνη

Loving Nature

Η Εικαστική Τέχνη Η αγάπη για τη φύση είναι ένα έργο τέχνης που αναφέρεται στην αγάπη και το σεβασμό στη φύση, σε όλα τα ζωντανά. Σε κάθε πίνακα, η Gabriela Delgado δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα, επιλέγοντας προσεκτικά στοιχεία που συνδυάζονται με αρμονία για να επιτύχουν ένα πλούσιο αλλά απλό φινίρισμα. Η έρευνα και η πραγματική της αγάπη για το σχεδιασμό της δίνει μια διαισθητική ικανότητα να δημιουργεί ζωντανά χρωματιστά κομμάτια με πλακάτα στοιχεία που κυμαίνονται από το φανταστικό έως το έξυπνο. Η κουλτούρα και οι προσωπικές της εμπειρίες διαμορφώνουν τις συνθέσεις σε μοναδικές οπτικές αφηγήσεις, που σίγουρα θα ομορφύνουν κάθε ατμόσφαιρα με φύση και χαρά.

Όνομα έργου : Loving Nature, Όνομα σχεδιαστών : Gabriela Delgado, Όνομα πελάτη : GD Studio C.A.

Loving Nature Η Εικαστική Τέχνη

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.