Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εικαστική Τέχνη

Loving Nature

Η Εικαστική Τέχνη Η αγάπη για τη φύση είναι ένα έργο τέχνης που αναφέρεται στην αγάπη και το σεβασμό στη φύση, σε όλα τα ζωντανά. Σε κάθε πίνακα, η Gabriela Delgado δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα, επιλέγοντας προσεκτικά στοιχεία που συνδυάζονται με αρμονία για να επιτύχουν ένα πλούσιο αλλά απλό φινίρισμα. Η έρευνα και η πραγματική της αγάπη για το σχεδιασμό της δίνει μια διαισθητική ικανότητα να δημιουργεί ζωντανά χρωματιστά κομμάτια με πλακάτα στοιχεία που κυμαίνονται από το φανταστικό έως το έξυπνο. Η κουλτούρα και οι προσωπικές της εμπειρίες διαμορφώνουν τις συνθέσεις σε μοναδικές οπτικές αφηγήσεις, που σίγουρα θα ομορφύνουν κάθε ατμόσφαιρα με φύση και χαρά.

Όνομα έργου : Loving Nature, Όνομα σχεδιαστών : Gabriela Delgado, Όνομα πελάτη : GD Studio C.A.

Loving Nature Η Εικαστική Τέχνη

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.