Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οπτική Επικοινωνία

Plates

Η Οπτική Επικοινωνία Για να επιδείξει διαφορετικά τμήματα του καταστήματος υλικού, η Didyk Pictures είχε την ιδέα να τα παρουσιάσει ως πολλά πιάτα με διαφορετικά αντικείμενα υλικού πάνω τους, που σερβίρονται σε εστιατόριο. Λευκό φόντο και λευκά πιάτα συμβάλλουν στην ανάδειξη των σερβιρισμένων αντικειμένων και διευκολύνουν τους επισκέπτες του καταστήματος να βρουν ένα συγκεκριμένο τμήμα. Οι εικόνες χρησιμοποιήθηκαν επίσης σε πινακίδες 6x3 μέτρων και αφίσες στις δημόσιες συγκοινωνίες σε όλη την Εσθονία. Ένα λευκό φόντο και μια απλή σύνθεση επιτρέπει σε αυτό το διαφημιστικό μήνυμα να γίνεται αντιληπτό ακόμη και από ένα άτομο που περνάει με αυτοκίνητο.

Όνομα έργου : Plates, Όνομα σχεδιαστών : Sergei Didyk, Όνομα πελάτη : Didyk Pictures.

Plates Η Οπτική Επικοινωνία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.