Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Ρυζιού

Songhua River

Η Συσκευασία Ρυζιού Το Songhua River Rice, είναι ένα προϊόν ρυζιού υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο του SOURCEAGE Food Group. Καθώς το φεστιβάλ παραδοσιακού κινέζικου - πλησιάζει το Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ, σχεδιάζουν μέσα από ένα όμορφα συσκευασμένο προϊόν ρυζιού ως δώρα στους πελάτες των δώρα της Άνοιξης του Φεστιβάλ, οπότε ο συνολικός σχεδιασμός πρέπει να αντικατοπτρίζει την εορταστική ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ Άνοιξης, αναδεικνύοντας τα παραδοσιακά κινεζικά πολιτιστικά στοιχεία και ευοίωνο καλό νόημα.

Όνομα έργου : Songhua River, Όνομα σχεδιαστών : 33 and Branding, Όνομα πελάτη : SOURCEAGE.

Songhua River Η Συσκευασία Ρυζιού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.