Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Δώρου Γκουρμέ Φαγητού

Saintly Flavours

Σετ Δώρου Γκουρμέ Φαγητού Το Saintly Flavours είναι ένα γκουρμέ σετ δώρου που στοχεύει τους καταναλωτές καταστημάτων υψηλών προδιαγραφών. Ακολουθώντας την τάση με την οποία τα φαγητά και τα φαγητά έχουν γίνει μοντέρνα, η έμπνευση για το έργο προέρχεται από το θέμα του Καθολικισμού του Met Gala για το 2018. Ο Jeremy Bonggu Kang προσπάθησε να δημιουργήσει μια εμφάνιση που προσελκύει τα μάτια των καταναλωτών καταστημάτων υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας το περίτεχνο και παραδοσιακό στιλ εικονογράφησης για να αντιπροσωπεύσει την πλούσια παράδοση της τέχνης και της υψηλής ποιότητας παρασκευής τροφίμων στα Καθολικά Μοναστήρια.

Όνομα έργου : Saintly Flavours, Όνομα σχεδιαστών : Bonggu (Jeremy) Kang, Όνομα πελάτη : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Σετ Δώρου Γκουρμέ Φαγητού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.