Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Δώρου Γκουρμέ Φαγητού

Saintly Flavours

Σετ Δώρου Γκουρμέ Φαγητού Το Saintly Flavours είναι ένα γκουρμέ σετ δώρου που στοχεύει τους καταναλωτές καταστημάτων υψηλών προδιαγραφών. Ακολουθώντας την τάση με την οποία τα φαγητά και τα φαγητά έχουν γίνει μοντέρνα, η έμπνευση για το έργο προέρχεται από το θέμα του Καθολικισμού του Met Gala για το 2018. Ο Jeremy Bonggu Kang προσπάθησε να δημιουργήσει μια εμφάνιση που προσελκύει τα μάτια των καταναλωτών καταστημάτων υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας το περίτεχνο και παραδοσιακό στιλ εικονογράφησης για να αντιπροσωπεύσει την πλούσια παράδοση της τέχνης και της υψηλής ποιότητας παρασκευής τροφίμων στα Καθολικά Μοναστήρια.

Όνομα έργου : Saintly Flavours, Όνομα σχεδιαστών : Bonggu (Jeremy) Kang, Όνομα πελάτη : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Σετ Δώρου Γκουρμέ Φαγητού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.