Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει

Bloom

Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει Το Bloom είναι ένα χυμώδες ειδικό κουτί καλλιέργειας που λειτουργεί ως κομψή επίπλωση σπιτιού. Παρέχει τέλειες συνθήκες ανάπτυξης για παχύφυτα. Ο κύριος στόχος του προϊόντος είναι να καλύψει την επιθυμία και τη φροντίδα για τους οποίους ζουν σε αστικές περιοχές με λιγότερη πρόσβαση στο πράσινο περιβάλλον. Η αστική ζωή έρχεται με πολλές προκλήσεις στην καθημερινή ζωή. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους να αγνοήσουν τη φύση τους. Το Bloom στοχεύει να είναι η γέφυρα μεταξύ των καταναλωτών και των φυσικών τους επιθυμιών. Το προϊόν δεν είναι αυτοματοποιημένο, στοχεύει να βοηθήσει τον καταναλωτή. Η υποστήριξη εφαρμογών θα επιτρέψει στους χρήστες να αναλάβουν δράση με τα φυτά τους, κάτι που θα τους επιτρέψει να ανατραφούν.

Τσαγιέρα

Grundig Serenity

Τσαγιέρα Το Serenity είναι μια σύγχρονη συσκευή τσαγιού που εστιάζει στη χαρούμενη εμπειρία χρήστη. Το έργο επικεντρώνεται κυρίως σε αισθητικά στοιχεία και την εμπειρία του χρήστη, καθώς ο κύριος στόχος προτείνει το προϊόν να είναι διαφορετικό από τα υπάρχοντα προϊόντα. Η βάση του τσαγιέρα είναι μικρότερη από το σώμα που επιτρέπει στο προϊόν να κοιτάζει πάνω από το έδαφος που φέρνει μοναδική ταυτότητα. Το ελαφρώς καμπύλο σώμα σε συνδυασμό με τις κομμένες επιφάνειες υποστηρίζει επίσης τη μοναδική ταυτότητα του προϊόντος.

Ο Πολυέλαιος

Lory Duck

Ο Πολυέλαιος Το Lory Duck έχει σχεδιαστεί ως σύστημα ανάρτησης συναρμολογημένο από δομικά στοιχεία από ορείχαλκο και εποξειδικό γυαλί, το καθένα μοιάζει με πάπια που ολισθαίνει αβίαστα μέσα σε δροσερά νερά. Οι μονάδες προσφέρουν επίσης δυνατότητα διαμόρφωσης. με ένα άγγιγμα, το καθένα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να βλέπει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να κρέμεται σε οποιοδήποτε ύψος. Το βασικό σχήμα του λαμπτήρα γεννήθηκε σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, χρειάστηκε μήνες έρευνας και ανάπτυξης με αμέτρητα πρωτότυπα για να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία και την καλύτερη εμφάνιση από όλες τις πιθανές γωνίες.

Κρεμάστρα Πεταλούδας

Butterfly

Κρεμάστρα Πεταλούδας Η κρεμάστρα πεταλούδας πήρε το όνομά της για την ομοιότητά της με το σχήμα μιας πεταλούδας. Είναι μινιμαλιστικά έπιπλα που μπορούν να συναρμολογηθούν με βολικό τρόπο λόγω του σχεδιασμού των διαχωρισμένων εξαρτημάτων. Οι χρήστες μπορούν να συναρμολογήσουν γρήγορα την κρεμάστρα με γυμνά χέρια. Όταν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε, είναι βολικό να μεταφέρετε μετά την αποσυναρμολόγηση. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο δύο βήματα: 1. στοίβα και τα δύο καρέ μαζί για να σχηματίσουν ένα Χ. και να επικαλύπτονται τα διαμάντια σε σχήμα κάθε πλευράς. 2. σύρετε το ξύλινο κομμάτι μέσω των επικαλυπτόμενων διαμαντιών σε σχήμα πλαισίου και στις δύο πλευρές για να συγκρατήσετε τα πλαίσια

Κουκούλα

Black Hole Hood

Κουκούλα Αυτή η γκάμα κουκούλα σχεδιασμένη εμπνευσμένη από την Black Hole και την Worm Hole καθιστά το προϊόν όμορφο και μοντέρνο σχήμα, που προκαλεί συναισθηματικά συναισθήματα και οικονομικά προσιτό. Κάνει συναισθηματικές στιγμές και εύκολη χρήση κατά το μαγείρεμα. Είναι ελαφρύ, εύκολο στην εγκατάσταση, εύκολο στον καθαρισμό και έχει σχεδιαστεί για σύγχρονες κουζίνες iland.

Το Ηχείο

Black Hole

Το Ηχείο Το Black Hole έχει σχεδιαστεί με βάση τη σύγχρονη έξυπνη τεχνολογία και είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Θα μπορούσε να συνδεθεί σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο με διαφορετικές πλατφόρμες και υπάρχει θύρα USB για σύνδεση σε εξωτερικό φορητό χώρο αποθήκευσης. Το ενσωματωμένο φως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως φως γραφείου. Επίσης, η ελκυστική εμφάνιση του Black Hole το καθιστά τόσο ελκυστικό οικιακό λογισμικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση.