Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύση

Moon

Βρύση Η οργανική εμφάνιση και η συνέχεια των καμπυλών αυτής της βρύσης εμπνεύστηκαν από την ημισεληνοειδή φάση του φεγγαριού. Το Moon Bath Faucet ενσωματώνει τόσο το σώμα όσο και τη λαβή σε μοναδικό σχήμα. Μια κυκλική διατομή ανεβαίνει από το κάτω μέρος της βρύσης στο στόμιο εξόδου δημιουργώντας το προφίλ του Moon Faucet. Ένα καθαρό κόψιμο διαχωρίζει το σώμα από τη λαβή διατηρώντας ταυτόχρονα τον όγκο συμπαγή.

Λαμπτήρας

Jal

Λαμπτήρας Το Just Another Lamp, Jal, βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές: απλότητα, ποιότητα και καθαρότητα. Περιλαμβάνει την απλότητα του σχεδιασμού, την ποιότητα των υλικών και την καθαρότητα του σκοπού του προϊόντος. Αυτό διατηρήθηκε βασικό, αλλά έδωσε επίσης σημασία τόσο στο γυαλί όσο και στο φως σε ίσο μέτρο. Εξαιτίας αυτού, το Jal μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, μορφές και περιβάλλοντα.

Το Ρομπότ Της Βοήθειας

Spoutnic

Το Ρομπότ Της Βοήθειας Το Spoutnic είναι ένα ρομπότ υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τις όρνιθες να ξαπλώνουν στα κουτιά τους. Οι κότες σηκώνονται στην προσέγγισή του και επιστρέφουν στη φωλιά. Κανονικά, ο κτηνοτρόφος πρέπει να πηγαίνει γύρω από όλα τα κτίριά του κάθε ώρα ή ακόμη και μισή ώρα στην κορυφή της ωοτοκίας, για να αποτρέψει τις όρνιθες να γεννήσουν τα αυγά τους στο έδαφος. Το μικρό αυτόνομο ρομπότ Spoutnic περνά εύκολα κάτω από τις αλυσίδες εφοδιασμού και μπορεί να κυκλοφορήσει σε όλο το κτίριο. Η μπαταρία της κρατά την ημέρα και επαναφορτίζεται σε μία νύχτα. Απαλλάσσει τους κτηνοτρόφους από μια κουραστική και μακρά εργασία, επιτρέποντας καλύτερη απόδοση και περιορίζοντας τον αριθμό των παροπλισμένων αυγών.

Πολυλειτουργική Κιθάρα

Black Hole

Πολυλειτουργική Κιθάρα Η μαύρη τρύπα είναι μια πολυλειτουργική κιθάρα που βασίζεται σε στυλ μουσικής hard rock και metal. Το σχήμα του αμαξώματος δίνει στους κιθαρίστες αίσθηση άνεσης. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη υγρών κρυστάλλων στον πίνακα fret για τη δημιουργία οπτικών εφέ και προγραμμάτων μάθησης. Μπράιλ σημάδια πίσω από το λαιμό της κιθάρας, μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι τυφλοί ή έχουν χαμηλή όραση να παίξουν κιθάρα.

Ο Μπουφές

Arca

Ο Μπουφές Η Άρκα είναι ένας μονόλιθος παγιδευμένος σε ένα δίχτυ, ένα στήθος που επιπλέει στο πλάι μαζί με το περιεχόμενό του. Το βερνικωμένο δοχείο MDF, που περικλείεται σε ένα ιδανικό δίχτυ από μασίφ δρυς, είναι εξοπλισμένο με τρία συρτάρια εξαγωγής που μπορούν να οργανωθούν σύμφωνα με διάφορες ανάγκες. Το άκαμπτο στερεό δρύινο δίχτυ έχει διαμορφωθεί για να προσαρμόσει τις θερμοδιαμορφωμένες γυάλινες πλάκες, για να αποκτήσει ένα οργανικό σχήμα που προσομοιώνει έναν καθρέφτη νερού. Όλο το ντουλάπι στηρίζεται σε ένα διαφανές μεθακρυλικό στήριγμα για να τονίσει το ιδανικό πλωτό.

Δοχείο

Goccia

Δοχείο Το Goccia είναι ένα δοχείο που διακοσμεί το σπίτι με απαλά σχήματα και ζεστά λευκά φώτα. Είναι η σύγχρονη οικιακή εστία, το σημείο συνάντησης για μια ευτυχισμένη ώρα με φίλους στον κήπο ή το τραπεζάκι για να διαβάσετε ένα βιβλίο στο σαλόνι. Είναι ένα σετ κεραμικών δοχείων κατάλληλο για να περιέχει τη ζεστή χειμωνιάτικη κουβέρτα, καθώς και εποχιακά φρούτα ή ένα φρέσκο καλοκαιρινό μπουκάλι ποτού βυθισμένο σε πάγο. Τα δοχεία κρέμονται από την οροφή με σχοινί και μπορούν να τοποθετηθούν στο επιθυμητό ύψος. Διατίθενται σε 3 μεγέθη, το μεγαλύτερο από τα οποία μπορεί να ολοκληρωθεί με μασίφ δρυς.