Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Ripple

Τραπεζάκι Σαλονιού Οι μεσαίοι πίνακες που χρησιμοποιούνται συνήθως πραγματοποιούνται στη μέση των χώρων και προκαλούν δυσκολία με τα προβλήματα προσέγγισης. Για το λόγο αυτό, οι πίνακες υπηρεσιών χρησιμοποιούνται για να ανοίξουν αυτό το κενό. Προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα, ο Yılmaz Dogan έχει συνδυάσει δύο λειτουργίες στο σχεδιασμό του Ripple και ανέπτυξε ένα δυναμικό σχεδιασμό προϊόντων που μπορεί να είναι τόσο μια μεσαία βάση όσο και ένα τραπέζι εξυπηρέτησης, το οποίο ταξιδεύει με ασύμμετρο βραχίονα και κινείται από απόσταση. Αυτή η δυναμική κίνηση συνέπεσε με τις ρευστές γραμμές σχεδίασης του Ripple που αντανακλούν από τη φύση με τη μεταβλητότητα μιας σταγόνας και τα κύματα που σχηματίζει αυτή η σταγόνα.

Το Γιοτ

Portofino Fly 35

Το Γιοτ Το Portofino Fly 35, γεμάτο με φυσικό φως από μεγάλα παράθυρα που βρίσκονται στην αίθουσα, επίσης στις καμπίνες. Οι διαστάσεις του προσφέρουν άνευ προηγουμένου αίσθηση χώρου για ένα σκάφος σε αυτό το μέγεθος. Σε ολόκληρο το εσωτερικό, η παλέτα χρωμάτων είναι ζεστή και φυσική, με την επιλογή συνθέσεων ισορροπίας χρωμάτων και υλικών, κάνοντας τα περιβάλλοντα σε μοντέρνους και άνετους χώρους, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού.

Νεροχύτης

Thalia

Νεροχύτης Νιπτήρας που μοιάζει με μπουμπούκι έτοιμο να ανθίσει και να γεμίσει: είναι τόσο ανθισμένο που φτιάχτηκε από μια επιδέξια ένωση από ξύλο αγριόπευκου και τικ, μια ουσία στο πάνω μέρος και το άλλο στο κάτω μέρος. Ένα σταθερό και ασφαλές ταίριασμα, που προσφέρει μια ιδιαίτερη κομψότητα και χρωματική ζωντάνια με μια χαρούμενη συνένωση κόκκων με πάντα διαφορετικές αποχρώσεις που παράγουν μοναδικούς νιπτήρες. Η ομορφιά αυτού του αντικειμένου χαρακτηρίζεται από την ασυμμετρία και την αρμονία του με τη συνάντηση διαφορετικών σχημάτων και ξύλου.

Ο Φωτισμός Και Το Σύστημα Ήχου

Luminous

Ο Φωτισμός Και Το Σύστημα Ήχου Φωτεινό σχεδιασμένο για να προσφέρει εργονομική λύση φωτισμού και σύστημα ήχου surround σε ένα μόνο προϊόν. Στόχος του είναι να δημιουργήσει συναισθήματα που οι χρήστες επιθυμούν να νιώσουν και να χρησιμοποιήσουν έναν συνδυασμό ήχου και φωτός για την επίτευξη αυτού του στόχου. Το ηχοσύστημα αναπτύχθηκε με βάση την αντανάκλαση του ήχου και προσομοιώνει τον τρισδιάστατο ήχο surround στο δωμάτιο χωρίς την ανάγκη καλωδίωσης και εγκατάστασης πολλαπλών ηχείων γύρω από το μέρος. Ως κρεμαστό φως, το Luminous δημιουργεί άμεσο και έμμεσο φωτισμό. Αυτό το σύστημα φωτισμού παρέχει ένα απαλό, ομοιόμορφο και χαμηλό φως αντίθεσης που αποτρέπει τα προβλήματα λάμψης και όρασης.

Ηλεκτρικό Ποδήλατο

Ozoa

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Το ηλεκτρικό ποδήλατο OZOa διαθέτει ένα πλαίσιο με διακριτικό σχήμα «Z». Το πλαίσιο σχηματίζει μια αδιάσπαστη γραμμή που συνδέει βασικά λειτουργικά στοιχεία του οχήματος, όπως τροχοί, τιμόνι, κάθισμα και πεντάλ. Το σχήμα «Ζ» είναι προσανατολισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε η δομή του να παρέχει μια φυσική ενσωματωμένη πίσω ανάρτηση. Η οικονομία του βάρους παρέχεται με τη χρήση προφίλ αλουμινίου σε όλα τα μέρη. Μια αφαιρούμενη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο.

Η Δημόσια Σφαίρα

Quadrant Arcade

Η Δημόσια Σφαίρα Το καταχωρισμένο Grade II arcade έχει μετατραπεί σε μια ελκυστική παρουσία στο δρόμο με την τοποθέτηση του σωστού φωτός στο σωστό μέρος. Γενικά, ο φωτισμός περιβάλλοντος χρησιμοποιείται ολιστικά και τα αποτελέσματά του κλιμακώνονται ιεραρχικά για την επίτευξη παραλλαγών στη φωτεινή διαμόρφωση που δημιουργούν ενδιαφέρον και προάγουν την αυξημένη χρήση του χώρου. Η στρατηγική ενσωμάτωση για το σχεδιασμό και την τοποθέτηση του δυναμικού χαρακτηριστικού εξαρτήθηκε με τον καλλιτέχνη, έτσι ώστε τα οπτικά εφέ να φαίνονται πιο λεπτά από τα συντριπτικά. Με το ξεθώριασμα της ημέρας, η κομψή δομή τονίζεται από τον ρυθμό του ηλεκτρικού φωτισμού.