Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζαρία

Augusta

Τραπεζαρία Το Augusta ερμηνεύει το κλασικό τραπέζι φαγητού. Αντιπροσωπεύοντας τις γενιές πριν από εμάς, ο σχεδιασμός φαίνεται να αναπτύσσεται από μια αόρατη ρίζα. Τα πόδια του τραπεζιού είναι προσανατολισμένα σε αυτόν τον κοινό πυρήνα, φτάνοντας μέχρι να κρατήσουν το ταμπλό με ταιριάζει με το βιβλίο. Το συμπαγές ευρωπαϊκό ξύλο καρυδιάς επιλέχθηκε για τη σημασία της σοφίας και της ανάπτυξής του. Το ξύλο που συνήθως απορρίπτεται από τους κατασκευαστές επίπλων χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του. Οι κόμβοι, οι ρωγμές, ο άνεμος κουνιέται και οι μοναδικοί στροβιλισμοί αφηγούνται την ιστορία της ζωής του δέντρου. Η μοναδικότητα του ξύλου επιτρέπει σε αυτήν την ιστορία να ζει σε ένα κομμάτι οικογενειακών επίπλων κειμένου.

Το Ηχείο

Sperso

Το Ηχείο Το Sperso προέρχεται από δύο λέξεις Sperm και Sound. Το ιδιαίτερο σχήμα της υαλώδους φυσαλίδας και του ηχείου στο λάκκο του στο κεφάλι αναφέρεται στην αίσθηση ανδρικότητας και τη βαθιά διείσδυση του ήχου γύρω από το περιβάλλον, όπως η φωτιά ενός αρσενικού σπέρματος στο γυναικείο ωάριο κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος. Ο στόχος είναι η παραγωγή ήχου υψηλής ισχύος και υψηλής ποιότητας γύρω από το περιβάλλον. Το ασύρματο σύστημά του επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή, τα tablet και άλλες συσκευές στο ηχείο μέσω Bluetooth. Αυτό το ηχείο οροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά σε καθιστικό, υπνοδωμάτια και αίθουσα τηλεόρασης.

Σκαμνί

Ane

Σκαμνί Το σκαμπό Ane έχει συμπαγή ξυλεία από ξύλο που φαίνεται να επιπλέει αρμονικά, αλλά ανεξάρτητα από τα πόδια ξυλείας, πάνω από το ατσάλινο πλαίσιο. Ο σχεδιαστής δηλώνει ότι το κάθισμα, χειροποίητο από πιστοποιημένη φιλική προς το περιβάλλον ξυλεία, διαμορφώνεται μέσω της μοναδικής χρήσης πολλαπλών τεμαχίων ενός σχήματος ξύλου τοποθετημένου και κομμένου με δυναμικό τρόπο. Όταν κάθονται στο σκαμνί, η ελαφρά αύξηση της γωνίας προς τα πίσω και οι γωνίες κύλισης στις πλευρές τελειώνουν με τρόπο που παρέχει μια φυσική, άνετη θέση καθίσματος. Το σκαμνί Ane έχει τον σωστό βαθμό πολυπλοκότητας για να δημιουργήσει ένα κομψό φινίρισμα.

Σετ Καφέ

Riposo

Σετ Καφέ Ο σχεδιασμός αυτής της υπηρεσίας ήταν εμπνευσμένος από δύο σχολεία των αρχών του 20ου αιώνα, το γερμανικό Bauhaus και το ρωσικό avant-garde. Η αυστηρή ευθεία γεωμετρία και η καλά μελετημένη λειτουργικότητα αντιστοιχούν πλήρως στο πνεύμα των μανιφέστων εκείνων των εποχών: "αυτό που είναι βολικό είναι όμορφο". Ταυτόχρονα, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, ο σχεδιαστής συνδυάζει δύο αντίθετα υλικά σε αυτό το έργο. Η κλασική λευκή πορσελάνη γάλακτος συμπληρώνεται από φωτεινά καπάκια από φελλό. Η λειτουργικότητα του σχεδιασμού υποστηρίζεται από απλές, βολικές λαβές και τη συνολική χρηστικότητα της φόρμας.

Έπιπλα Συν Ανεμιστήρας

Brise Table

Έπιπλα Συν Ανεμιστήρας Το Brise Table έχει σχεδιαστεί με αίσθηση ευθύνης για την κλιματική αλλαγή και επιθυμία να χρησιμοποιεί ανεμιστήρες και όχι κλιματιστικά. Αντί να φυσάει δυνατούς ανέμους, επικεντρώνεται στην αίσθηση δροσιάς με την κυκλοφορία του αέρα ακόμη και μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού. Με το Brise Table, οι χρήστες μπορούν να πάρουν λίγο αεράκι και να το χρησιμοποιήσουν ως πλευρικό τραπέζι ταυτόχρονα. Επίσης, διαπερνά καλά το περιβάλλον και κάνει τον χώρο πιο όμορφο.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Cube

Τραπεζάκι Σαλονιού Το σχέδιο εμπνεύστηκε από τα γεωμετρικά γλυπτά του Golden Ratio και του Mangiarotti. Η φόρμα είναι διαδραστική, προσφέροντας στους χρήστες διαφορετικούς συνδυασμούς. Ο σχεδιασμός αποτελείται από τέσσερα τραπέζια καφέ διαφορετικών μεγεθών και ένα πουφ που παρατάσσεται γύρω από τη μορφή του κύβου, το οποίο είναι ένα στοιχείο φωτισμού. Τα στοιχεία του σχεδιασμού είναι πολυλειτουργικά για να καλύψουν τις ανάγκες του χρήστη. Το προϊόν παράγεται με υλικό Corian και κόντρα πλακέ.