Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έπιπλα Μπάνιου

Sott'Aqua Marino

Τα Έπιπλα Μπάνιου Η συλλογή Sott'Aqua Marino με τις δημιουργικές λεπτομέρειες του υποβρύχιου κόσμου στα μπάνια, προσφέρει την πολυτέλεια του σχεδιασμού του μπάνιου σας χρησιμοποιώντας το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων επιλογών διαμόρφωσης. Το Sott'Aqua Marino είναι σε θέση να προσφέρει μια μοναδική σχεδιαστική προσέγγιση για κάθε μπάνιο με ευελιξία για χρήση με μονές ή διπλές ντουλάπες νεροχύτη. Ο στρογγυλός καθρέφτης που είναι τοποθετημένος στον τοίχο με κρεμάστρα έχει επίσης κρυφό σύστημα φωτισμού. Ο οθωμανικός θώρακας κέδρου στους τροχούς λειτουργεί επίσης ως καλάθι πλυντηρίου.

Η Τηλεόραση Με Οθόνη 47 "που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd

Triump

Η Τηλεόραση Με Οθόνη 47 "που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd Οι κονστρουκτιβιστικές προσεγγίσεις που διεγείρουν τα συναισθήματα της κομψότητας, οι τακτοποιημένες άκρες αποτέλεσαν την έμπνευσή μας. Ο σχεδιαστής ήθελε να τρέφει τις αισθήσεις και τις οπτικές αισθήσεις του κοινού με ψευδαισθήσεις που δημιουργήθηκαν με διαφορετικά υλικά όπως γυαλί, λαμαρίνα, επιχρωμιωμένες επιφάνειες και λευκό φως.

Ντους

Rain Soft

Ντους Η θέα στον καταρράκτη στη φύση μπορεί να προσελκύσει τον καθένα και να την παρακολουθήσει ή να ντους κάτω, μπορεί να δημιουργήσει μια χαλαρωτική κατάρριψη. Έτσι ήταν απαραίτητο να προσομοιωθεί η χαλαρωτική σκηνή του καταρράκτη μέσα σε σπίτια και διαμερίσματα, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να βιώσει τη χαρά του ντους κάτω από τον καταρράκτη στο σπίτι. υπάρχουν δύο τύποι πιτσίλισμα σε αυτό το σχέδιο. Λειτουργία γροθιάς: Η πυκνότητα ή η συγκέντρωση του νερού είναι στη μέση και μπορεί κανείς να πλύνει το σώμα Δεύτερη λειτουργία: Το νερό χύνεται κάθετα από το περιβάλλον του δακτυλίου και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει σαμπουάν και περιβάλλεται από ένα τείχος νερού και αυτός ο τοίχος μπορεί να είμαι

Η Τηλεόραση Υψηλής Τεχνολογίας

La Torre

Η Τηλεόραση Υψηλής Τεχνολογίας Σε αυτό το σχέδιο, δεν υπάρχει μπροστινό κάλυμμα που να κρατά την οθόνη. Η τηλεόραση συγκρατείται από το πίσω ντουλάπι κρυμμένο πίσω από την οθόνη. Το ελαστικό λεπτό πλαίσιο που περιβάλλει την οθόνη χρησιμοποιείται μόνο για αισθητική ψευδαίσθηση. Για όλους αυτούς τους λόγους, μόνο το κυρίαρχο στοιχείο είναι μια οθόνη σε αντίθεση με τη συνηθισμένη μορφή τηλεόρασης. Ο Πύργος του Άιφελ είναι η πηγή έμπνευσης για το La Torre. Μερικές από τις κύριες ομοιότητες αυτών των δύο είναι οι ρεφορμιστές της εποχής τους και έχουν την ίδια πλάγια όψη.

Η Τηλεόραση Led 42 Ιντσών

Agile

Η Τηλεόραση Led 42 Ιντσών Το AGILE LED TV έχει σχεδιαστεί για να τονίζει την εικόνα στην οθόνη εφαρμόζοντας στενό πλαίσιο και να παρακολουθεί την τάση της τηλεόρασης με τη λεπτή εμφάνιση. Η ευκρίνεια στο λεπτό περίγραμμα γύρω από την οθόνη παρέχει διαφορετικές αντανακλάσεις και ακτινοβολία φωτός στην επιφάνεια, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ελαφρότητα του σχεδιασμού. Αυτό επηρεάζει επίσης το σχεδιασμό της τηλεόρασης. Μεταλλικές επιφάνειες φινιρίσματος με ματ πλαστικά πόδια και ημιδιάφανο λαιμό ποδιών πραγματοποιούνται με τον ίδιο σκοπό με την τηλεόραση. Το μέρος προσαρμογής του AGILE είναι οι διαφανείς φακοί στα χρώματα.

Η Τηλεόραση Led

XX240 BMS SNB LED TV

Η Τηλεόραση Led Οι τηλεοπτικές σειρές LED XX240 περιλαμβάνουν 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" από το πιο προσιτό μεσαίο μέγεθος έως τις υψηλότερης κατηγορίας τηλεοράσεις μεγάλου μεγέθους με την ίδια ιδέα σχεδιασμού που προσφέρει πολλές επιλογές. Ο σχεδιασμός της οθόνης ανήκει επίσης στην εταιρεία παραγωγής και συναρμολογείται με τη μεθοδολογία BMS. Το μέταλλο οθόνης είναι βαμμένο με υψηλής ποιότητας χρώμα, επειδή ο σχεδιασμός αφήνει ανοιχτή την επιφάνεια στεφάνης και πλαισιώνει μόνο με πάχος τοιχώματος του πίσω καλύμματος. Έτσι, η τηλεόραση φαίνεται να καλύπτεται μόνο με ένα λεπτό πλαίσιο και την περιοχή φωτιζόμενου λογότυπου παρακάτω.