Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φορητό Ηχείο Bluetooth

Black Box

Φορητό Ηχείο Bluetooth Αυτό είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Είναι ελαφρύ και μικρό και έχει συναισθηματική μορφή. Σχεδίασα τη φόρμα ηχείων Black Box απλοποιώντας το σχήμα των κυμάτων. Για να ακούσετε τον στερεοφωνικό ήχο, διαθέτει δύο ηχεία, Αριστερά και Δεξιά. Επίσης, αυτά τα δύο ηχεία είναι κάθε μέρος της κυματομορφής. Το ένα είναι ένα θετικό κύμα και ένα αρνητικό κύμα. Για χρήση, αυτή η συσκευή μπορεί να συνδέσει ζεύγος με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητό και υπολογιστή μέσω Bluetooth και παίζει τον ήχο. Επίσης έχει την κοινή χρήση μπαταριών. Συνδυάζοντας δύο ηχεία, ένα μαύρο κουτί εμφανίζεται στο τραπέζι όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το Φορητό Ηχείο

Seda

Το Φορητό Ηχείο Η Seda είναι μια λειτουργική συσκευή βάσης τεχνολογίας πληροφοριών. Ο στυλός στο κέντρο είναι ένας οργανωτής χώρου. Επίσης, οι ψηφιακές δυνατότητες όπως η θύρα USB και η σύνδεση Bluetooth το καθιστούν ως φορητή συσκευή αναπαραγωγής και ηχείο με προσαρμογή στην περιοχή του σπιτιού. Μια φωτεινή μπάρα ενσωματωμένη στο εξωτερικό σώμα λειτουργεί ως φως γραφείου. Επίσης, η ελκυστική εμφάνιση της πολυτέλειας το καθιστά τόσο ελκυστικό οικιακό σκεύος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση. Επίσης, η χρήση του χώρου με καλύτερο τρόπο είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Seda.

Φλιτζάνι Καφέ Και Πιατάκι

WithDelight

Φλιτζάνι Καφέ Και Πιατάκι Το σερβίρισμα γλυκών λιχουδιών στο πλάι του καφέ είναι μέρος πολλών διαφορετικών πολιτισμών, καθώς είναι έθιμο να σερβίρετε ένα φλιτζάνι καφέ με τουρκική απόλαυση στην Τουρκία, μπισκότα στην Ιταλία, churros στην Ισπανία και ημερομηνίες στην Αραβία. Ωστόσο, στα συμβατικά πιατάκια αυτές οι λιχουδιές γλιστρούν προς το ζεστό φλιτζάνι καφέ και κολλάνε ή βρέχονται από τις διαρροές καφέ. Για να αποφευχθεί αυτό, αυτό το φλιτζάνι καφέ διαθέτει ένα πιατάκι με αποκλειστικές υποδοχές, διατηρώντας τις λιχουδιές του καφέ στη θέση τους. Δεδομένου ότι ο καφές είναι ένα από τα βασικά ζεστά ροφήματα, η βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας κατανάλωσης καφέ έχει σημασία όσον αφορά την καθημερινή ζωή.

Τραπέζι

Codependent

Τραπέζι Το Codependent συνδυάζει την ψυχολογία και το σχεδιασμό, εστιάζοντας συγκεκριμένα στη φυσική εκδήλωση μιας ψυχολογικής κατάστασης, της αλληλεξάρτησης. Αυτοί οι δύο αλληλένδετοι πίνακες πρέπει να βασίζονται ο ένας στον άλλο για να λειτουργήσουν. Οι δύο μορφές δεν είναι σε θέση να στέκονται μόνες τους, αλλά μαζί δημιουργούν μια λειτουργική φόρμα. Ο τελικός πίνακας είναι ένα ισχυρό παράδειγμα του οποίου το σύνολο είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του.

Μαχαιροπίρουνα

Ingrede Set

Μαχαιροπίρουνα Το σετ μαχαιροπήρουνων Ingrede έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει την ανάγκη για τελειότητα στην καθημερινή ζωή. Σετ με πιρούνι, κουτάλι και μαχαίρι μαζί με μαγνήτες. Τα μαχαιροπήρουνα στέκονται κάθετα και δημιουργούν αρμονία στο τραπέζι. Τα μαθηματικά σχήματα επιτρέπουν την κατασκευή μιας ρευστής μορφής που αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια. Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί νέες δυνατότητες που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλά διαφορετικά προϊόντα, όπως επιτραπέζια σκεύη και άλλα σχέδια σκευών.

Το Ανοιχτήρι Επιστολών

Memento

Το Ανοιχτήρι Επιστολών Όλα ξεκινούν με ευγνώμονες. Μια σειρά ανοιχτών επιστολών που αντικατοπτρίζει τα επαγγέλματα: Το Memento δεν είναι μόνο ένα σύνολο εργαλείων αλλά και μια σειρά αντικειμένων που εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τα συναισθήματα του χρήστη. Μέσα από τη σημασιολογία των προϊόντων και τις απλές εικόνες διαφορετικών επαγγελμάτων, τα σχέδια και οι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιείται κάθε κομμάτι του Memento δίνουν στον χρήστη διάφορες εμπειρίες.