Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Πλήρως Αυτόματη Μηχανή Τσαγιού

Tesera

Η Πλήρως Αυτόματη Μηχανή Τσαγιού Το πλήρως αυτόματο Tesera απλοποιεί τη διαδικασία παρασκευής τσαγιού και θέτει ένα ατμοσφαιρικό στάδιο για την παρασκευή του τσαγιού. Το χαλαρό τσάι γεμίζεται σε ειδικά βάζα στα οποία, μοναδικά, ο χρόνος παρασκευής, η θερμοκρασία του νερού και η ποσότητα του τσαγιού μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Το μηχάνημα αναγνωρίζει αυτές τις ρυθμίσεις και προετοιμάζει το τέλειο τσάι πλήρως αυτόματα στον διαφανή γυάλινο θάλαμο. Μόλις χυθεί το τσάι, πραγματοποιείται μια αυτόματη διαδικασία καθαρισμού. Ένας ενσωματωμένος δίσκος μπορεί να αφαιρεθεί για σερβίρισμα και επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μικρή σόμπα. Ανεξάρτητα από το αν ένα φλιτζάνι ή μια κατσαρόλα, το τσάι σας είναι τέλειο.

Όνομα έργου : Tesera, Όνομα σχεδιαστών : Tobias Gehring, Όνομα πελάτη : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Η Πλήρως Αυτόματη Μηχανή Τσαγιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.