Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυλειτουργικό Κιτ Κατασκευής

JIX

Το Πολυλειτουργικό Κιτ Κατασκευής Το JIX είναι ένα κιτ κατασκευής που δημιουργήθηκε από τον εικαστικό καλλιτέχνη και τον σχεδιαστή προϊόντων της Νέας Υόρκης, Patrick Martinez. Αποτελείται από μικρά αρθρωτά στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπουν τη σύνδεση τυποποιημένων καλαθιών κατανάλωσης, προκειμένου να δημιουργηθεί μια μεγάλη ποικιλία κατασκευών. Οι σύνδεσμοι JIX διατίθενται σε επίπεδα πλέγματα που χωρίζονται εύκολα, τέμνονται και ασφαλίζονται στη θέση τους. Με το JIX μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα, από φιλόδοξες δομές σε μέγεθος δωματίου έως περίπλοκα επιτραπέζια γλυπτά, όλα χρησιμοποιώντας υποδοχές JIX και καλαμάκια.

Όνομα έργου : JIX, Όνομα σχεδιαστών : Patrick Martinez, Όνομα πελάτη : Blank Bubble.

JIX Το Πολυλειτουργικό Κιτ Κατασκευής

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.