Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Roly Poly, Κινητά Ξύλινα Παιχνίδια

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Κινητά Ξύλινα Παιχνίδια Πώς να έχετε ένα ουράνιο τόξο; Πώς να αγκαλιάσετε έναν καλοκαιρινό άνεμο; Μου αγγίζουν πάντα μερικά λεπτά πράγματα και αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Πώς να αποθηκεύσετε και πώς να το αποκτήσετε; Αρκετά είναι τόσο καλή όσο μια γιορτή. Θα ήθελα να διαμορφώσω τα διάφορα είδη υλικών με απλό και αστείο τρόπο. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν μαζί τους για να αναγνωρίσουν τον φυσικό κόσμο, να τονώσουν τη φαντασία τους και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το περιβάλλον τους.

Λίκνο, Λικνίζοντας Καρέκλες

Dimdim

Λίκνο, Λικνίζοντας Καρέκλες Η Lisse Van Cauwenberge δημιούργησε αυτή τη μοναδική πολυλειτουργική λύση που χρησιμεύει ως κουνιστή καρέκλα και επίσης ως λίκνο όταν ενώνονται δύο καρέκλες Dimdim. Καθένα από το κουνιστό καρέκλα αποτελείται από ξύλο με ατσάλινα στηρίγματα και τελειώνει σε καπλαμά καρυδιάς. Δύο καρέκλες μπορούν να τοποθετηθούν η μία στην άλλη με τη βοήθεια δύο κρυφών σφιγκτήρων κάτω από το κάθισμα για να σχηματίσουν μια παιδική βάση.

Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού

EVA tea set

Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού Αυτό το σαγηνευτικά κομψό τσαγιέρα με ταιριαστά κύπελλα έχει άψογο χύσιμο και είναι απόλαυση να το πάρετε. Το ασυνήθιστο σχήμα αυτού του δοχείου τσαγιού με το στόμιο που αναμιγνύεται και αναπτύσσεται από το σώμα προσφέρεται ιδιαίτερα καλά για μια καλή χύση. Τα κύπελλα είναι ευπροσάρμοστα και αφής για να φωλιάσουν στα χέρια σας με διαφορετικούς τρόπους, αφού κάθε άτομο έχει τη δική του προσέγγιση για να κρατάει ένα κύπελλο. Διατίθεται σε γυαλιστερό λευκό με ασημένιο δαχτυλίδι ή μαύρη ματ πορσελάνη με γυαλιστερό λευκό καπάκι και λευκά χείλη. Φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα τοποθετημένο στο εσωτερικό. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: τσαγιέρα: 12,5 x 19,5 x 13,5 φλιτζάνια: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ρολόι

Zeitgeist

Ρολόι Το ρολόι αντικατοπτρίζεται ο zeitgeist, ο οποίος σχετίζεται με έξυπνα, τεχνολογικά και ανθεκτικά υλικά. Η όψη υψηλής τεχνολογίας του προϊόντος αντιπροσωπεύεται από ένα σώμα με ημιαυτόματο άνθρακα και οθόνη χρόνου (οπές φωτός). Το Carbon αντικαθιστά το μεταλλικό μέρος, ως λείψανο του παρελθόντος και δίνει έμφαση στο λειτουργικό τμήμα του ρολογιού. Η απουσία κεντρικού εξαρτήματος δείχνει ότι η καινοτόμος ένδειξη LED αντικαθιστά τον κλασικό μηχανισμό ρολογιού. Ο μαλακός οπίσθιος φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το αγαπημένο χρώμα του κατόχου του και ένας αισθητήρας φωτός θα παρακολουθεί τη δύναμη του φωτισμού.

Ο Τροφοδότης Τροφίμων

Food Feeder Plus

Ο Τροφοδότης Τροφίμων Το Food Feeder Plus όχι μόνο βοηθά τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, αλλά επίσης σημαίνει μεγαλύτερη ανεξαρτησία για τους γονείς. Τα μωρά μπορούν να τα κρατήσουν μόνα τους και να τα πιπιλίσουν και να τα μασήσουν αφού έχετε συνθλίψει τα τρόφιμα που φτιάχνουν οι γονείς. Το Food Feeder Plus διαθέτει ένα μεγαλύτερο, εύκαμπτο σάκο σιλικόνης για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη όρεξη των μωρών. Είναι απαραίτητη η διατροφή και επιτρέπει στους μικρούς να εξερευνήσουν και να απολαύσουν φρέσκα στερεά τρόφιμα με ασφάλεια. Τα τρόφιμα δεν χρειάζεται να καθαριστούν. Απλά τοποθετήστε το φαγητό στο σάκο σιλικόνης, κλείστε το κλείδωμα και τα μωρά μπορούν να απολαύσουν τον εαυτό τους με φρέσκο φαγητό.

Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών

GLASSWAVE

Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών Το σύστημα πολυαξονικών τοιχωμάτων GLASSWAVE ανοίγει την πόρτα για μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό γυάλινων τοιχωμάτων για μαζική παραγωγή. Αυτή η νέα ιδέα στους τοίχους κουρτίνας βασίζεται στην αρχή των κάθετων σκελετών με κυλινδρικά παρά ορθογώνια προφίλ. Αυτή η οριστικά καινοτόμος προσέγγιση σημαίνει ότι μπορούν να δημιουργηθούν δομές με πολλαπλές κατευθύνσεις, αυξάνοντας δεκαπλάσιο τους πιθανούς γεωμετρικούς συνδυασμούς στο συγκρότημα γυάλινων τοιχωμάτων. Το GLASSWAVE είναι ένα σύστημα με χαμηλά επίπεδα που προορίζεται για την αγορά διακριτικών κτιρίων τριών ορόφων ή λιγότερο (αίθουσες μεγαλοπρεπών, εκθεσιακοί χώροι, αίθρια κ.λπ.)