Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων

Smartstreets-Cyclepark™

Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων Το Smartstreets-Cyclepark είναι μια ευέλικτη, απλοποιημένη εγκατάσταση στάθμευσης ποδηλάτων για δύο ποδήλατα, η οποία χωρά σε λίγα λεπτά για να επιτρέψει την ταχεία βελτίωση των εγκαταστάσεων στάθμευσης ποδηλάτων σε αστικές περιοχές χωρίς να προσθέσετε ακαταστασία στο δρόμο. Ο εξοπλισμός βοηθά στη μείωση της κλοπής ποδηλάτων και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στους πιο στενούς δρόμους, απελευθερώνοντας νέα αξία από την υπάρχουσα υποδομή. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ο εξοπλισμός μπορεί να ταιριάζει με χρώμα RAL και να χαρακτηρίζεται από τοπικές αρχές ή χορηγούς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποδηλατοδρόμων. Μπορεί να αναδιαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος ή στυλ στήλης.

Σκάλα

U Step

Σκάλα Η σκάλα U Step σχηματίζεται με τη σύμπλεξη δύο τεμαχίων προφίλ τετραγωνικού κουτιού σχήματος u με διαφορετικές διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η σκάλα γίνεται αυτο-υποστηριζόμενη υπό την προϋπόθεση ότι οι διαστάσεις δεν υπερβαίνουν ένα κατώφλι. Η εκ των προτέρων προετοιμασία αυτών των κομματιών παρέχει ευκολία συναρμολόγησης. Η συσκευασία και η μεταφορά αυτών των ευθείων τεμαχίων είναι επίσης πολύ απλοποιημένη.

Σκάλα

UVine

Σκάλα Η σπειροειδής σκάλα UVine σχηματίζεται με αλληλοσύνδεση προφίλ κουτιού σχήματος U και V με εναλλασσόμενο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, σκάλα γίνεται αυτο-υποστηριζόμενη καθώς δεν χρειάζεται κεντρικό πόλο ή περίμετρο στήριξης. Μέσω της αρθρωτής και ευέλικτης δομής του, ο σχεδιασμός φέρνει ευκολία σε όλη την κατασκευή, τη συσκευασία, τη μεταφορά και την εγκατάσταση.

Ξύλινο Ηλεκτρονικό Ποδήλατο

wooden ebike

Ξύλινο Ηλεκτρονικό Ποδήλατο Η εταιρεία Aceteam του Βερολίνου δημιούργησε το πρώτο ξύλινο ηλεκτρονικό ποδήλατο, το έργο ήταν να το κατασκευάσει με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Η αναζήτηση ενός αρμόδιου συνεργάτη συνεργασίας ήταν επιτυχής με τη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Ξύλου του Πανεπιστημίου Eberswalde για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Η ιδέα του Matthias Broda έγινε πραγματικότητα, συνδυάζοντας την τεχνολογία CNC και τη γνώση του υλικού ξύλου, γεννήθηκε το ξύλινο E-Bike.

Το Επιτραπέζιο Φως

Moon

Το Επιτραπέζιο Φως Αυτό το φως διαδραματίζει ενεργό ρόλο για να συνοδεύει τους ανθρώπους σε ένα χώρο εργασίας από το πρωί έως το βράδυ. Σχεδιάστηκε με γνώμονα το περιβάλλον εργασίας των ανθρώπων. Το καλώδιο μπορεί να συνδεθεί με φορητό υπολογιστή ή τράπεζα τροφοδοσίας. Το σχήμα του φεγγαριού ήταν κατασκευασμένο από τρία τέταρτα ενός κύκλου ως ανερχόμενο εικονίδιο από μια εικόνα εδάφους από ανοξείδωτο πλαίσιο. Το επιφανειακό μοτίβο του φεγγαριού θυμίζει τον οδηγό προσγείωσης σε ένα διαστημικό έργο. Το σκηνικό μοιάζει με ένα γλυπτό στο φως της ημέρας και μια ελαφριά συσκευή που ανακουφίζει την ένταση της εργασίας τη νύχτα.

Φως

Louvre

Φως Το φως του Λούβρου είναι μια διαδραστική επιτραπέζια λάμπα εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαιρινό φως του ήλιου που περνά εύκολα από κλειστά παραθυρόφυλλα μέσω των Λούβρου. Αποτελείται από 20 δαχτυλίδια, 6 από φελλό και 14 από Plexiglas, τα οποία αλλάζουν τη σειρά με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο, ώστε να μετατρέπουν τη διάχυση, τον όγκο και την τελική αισθητική του φωτός σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των χρηστών. Το φως περνά μέσα από το υλικό και προκαλεί διάχυση, οπότε δεν εμφανίζονται σκιές από μόνες τους ούτε στις επιφάνειες γύρω από αυτό. Δαχτυλίδια με διαφορετικά ύψη δίνουν την ευκαιρία ατελείωτων συνδυασμών, ασφαλούς προσαρμογής και συνολικού ελέγχου φωτισμού.