Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Καλοριφέρ

Piano

Το Καλοριφέρ Η έμπνευση για αυτό το σχέδιο προήλθε από το Love for Music. Τρία διαφορετικά στοιχεία θέρμανσης σε συνδυασμό, το καθένα μοιάζει με ένα πλήκτρο Piano, δημιουργούν μια σύνθεση που μοιάζει με πληκτρολόγιο Piano. Το μήκος του καλοριφέρ μπορεί να ποικίλει, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις προτάσεις του χώρου. Η εννοιολογική ιδέα δεν έχει αναπτυχθεί στην παραγωγή.

Όνομα έργου : Piano , Όνομα σχεδιαστών : Margarita Bosnjak, M.Arch., Όνομα πελάτη : Margarita Bosnjak.

Piano  Το Καλοριφέρ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.