Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα

Tako

Λάμπα Το Tako (χταπόδι στα ιαπωνικά) είναι μια επιτραπέζια λάμπα εμπνευσμένη από την ισπανική κουζίνα. Οι δύο βάσεις θυμίζουν τις ξύλινες πλάκες όπου σερβίρεται το "pulpo a la gallega", ενώ το σχήμα του και η ελαστική ταινία δημιουργούν ένα μπεντό, το παραδοσιακό ιαπωνικό κουτί μεσημεριανού γεύματος. Τα μέρη του συναρμολογούνται χωρίς βίδες, καθιστώντας εύκολη τη συναρμολόγηση. Η συσκευασία σε τεμάχια μειώνει επίσης το κόστος συσκευασίας και αποθήκευσης. Ο σύνδεσμος του εύκαμπτου πολυπροπενίου αμπαζούρ κρύβεται πίσω από την ελαστική ταινία. Οι τρύπες στη βάση και τα πάνω κομμάτια επιτρέπουν την απαραίτητη ροή αέρα για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Όνομα έργου : Tako, Όνομα σχεδιαστών : Maurizio Capannesi, Όνομα πελάτη : .

Tako Λάμπα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.