Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κεριά

Hermanas

Κεριά Ο Hermanas είναι μια οικογένεια ξύλινων κηροπηγίων. Είναι σαν πέντε αδερφές (hermanas) έτοιμες να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Κάθε κηροπήγιο έχει ένα μοναδικό ύψος, έτσι ώστε ο συνδυασμός τους να μπορείτε να προσομοιώσετε το εφέ φωτισμού διαφόρων μεγεθών κεριών χρησιμοποιώντας απλά τυπικά φώτα. Αυτά τα κηροπήγια είναι κατασκευασμένα από οξιά. Είναι βαμμένα σε διαφορετικά χρώματα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τον δικό σας συνδυασμό για να ταιριάζει στο αγαπημένο σας μέρος.

Όνομα έργου : Hermanas, Όνομα σχεδιαστών : Maurizio Capannesi, Όνομα πελάτη : .

Hermanas Κεριά

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.