Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Led

XX240 BMS SNB LED TV

Η Τηλεόραση Led Οι τηλεοπτικές σειρές LED XX240 περιλαμβάνουν 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" από το πιο προσιτό μεσαίο μέγεθος έως τις υψηλότερης κατηγορίας τηλεοράσεις μεγάλου μεγέθους με την ίδια ιδέα σχεδιασμού που προσφέρει πολλές επιλογές. Ο σχεδιασμός της οθόνης ανήκει επίσης στην εταιρεία παραγωγής και συναρμολογείται με τη μεθοδολογία BMS. Το μέταλλο οθόνης είναι βαμμένο με υψηλής ποιότητας χρώμα, επειδή ο σχεδιασμός αφήνει ανοιχτή την επιφάνεια στεφάνης και πλαισιώνει μόνο με πάχος τοιχώματος του πίσω καλύμματος. Έτσι, η τηλεόραση φαίνεται να καλύπτεται μόνο με ένα λεπτό πλαίσιο και την περιοχή φωτιζόμενου λογότυπου παρακάτω.

Η Τηλεόραση Led

XX250

Η Τηλεόραση Led Τηλεοπτική σειρά χωρίς σύνορα της Vestel, η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλό τμήμα καταναλωτικών ηλεκτρονικών. Το πλαίσιο από αλουμίνιο συγκρατεί την οθόνη ως ένα σχεδόν αόρατο λεπτό πλαίσιο. Το γυαλιστερό λεπτό πλαίσιο δίνει στο προϊόν την αποκλειστική του εικόνα στην αγορά ακόρεστων. Η οθόνη διαφοροποιείται δραστικά από τις κανονικές τηλεοράσεις LED με την ολιστική γυαλιστερή επιφάνεια της οθόνης με λεπτό μεταλλικό πλαίσιο. Το γυαλιστερό αλουμίνιο που βρίσκεται κάτω από την οθόνη δημιουργεί ένα σημείο έλξης ενώ διαχωρίζει την τηλεόραση από τη βάση του τραπεζιού.

Η Τηλεόραση Led

XX265

Η Τηλεόραση Led Ο σχεδιασμός των πλαστικών ντουλαπιών διαφοροποιείται από τα συμβατικά μοντέλα με συνολική υφή και γυαλιστερή επιφάνεια αριστερά κάτω από την οθόνη για λογότυπο και οπτική ψευδαίσθηση. Ανάλογα με τη μέθοδο παραγωγής του BMS, το μοντέλο είναι πολύ οικονομικό ενώ εξακολουθεί να έχει αίσθηση σχεδιαστικής αφής. Ο σχεδιασμός της επιτραπέζιας βάσης έχει συνεχή φόρμα που ρέει από πίσω στο κοινό μέσω της μπάρας εφέ χρώμιο. Έτσι, τόσο ο σχεδιασμός του ντουλαπιού όσο και ο σχεδιασμός της βάσης αλληλοσυμπληρώνονται.

Δημόσια Αστικά Έργα Τέχνης

Eye of Ra'

Δημόσια Αστικά Έργα Τέχνης Η φιλοδοξία αυτού του σχεδιασμού είναι να συγχωνεύσει την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία με τη μεθοδολογία φουτουριστικού ρευστού. Είναι μια κυριολεκτική μετάφραση του πιο εικονικού θρησκευτικού εργαλείου της Αιγύπτου σε μια ρευστή μορφή επίπλων δρόμου που δανείζεται τα χαρακτηριστικά του ρέοντος στυλ όπου δεν υποστηρίζονται συγκεκριμένα σχήματα ή σχέδια. Το Μάτι αντιπροσωπεύει τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά αντίστοιχα στην αναπαραγωγή του Θεού Ρα. Τα έπιπλα του δρόμου παρουσιάζονται ως εκ τούτου σε στιβαρό σχεδιασμό που συμβολίζει την αρρενωπότητα και τη δύναμη, ενώ η καμπυλωτή του εμφάνιση απεικονίζει τη θηλυκότητα και την κομψότητα.

Η Ψηφιακή Συσκευή Μετάδοσης Βίντεο

Avoi Set Top Box

Η Ψηφιακή Συσκευή Μετάδοσης Βίντεο Το Avoi είναι ένα από τα νεότερα Smart Set Top Boxes της Vestel που παρέχει κυρίως τεχνολογία ψηφιακής μετάδοσης για χρήστες τηλεόρασης. Ο πιο σημαντικός χαρακτήρας του Avoi είναι ο "κρυμμένος εξαερισμός". Ο κρυμμένος εξαερισμός επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών και απλών σχεδίων. Με το Avoi, εκτός από την παρακολούθηση των ψηφιακών καναλιών σε ποιότητα HD, μπορεί κανείς να ακούσει μουσική, να παρακολουθήσει ταινίες και να δει φωτογραφίες και εικόνες στην οθόνη της τηλεόρασης, ενώ ελέγχει αυτά τα αρχεία μέσω του μενού UI. Το λειτουργικό σύστημα της Avoi είναι το Android V4.2 Jel

Η Τηλεόραση Led 46 Ιντσών Που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd

V TV - 46120

Η Τηλεόραση Led 46 Ιντσών Που Υποστηρίζει Την Εκπομπή Hd Εμπνευσμένο από γυαλιστερές επιφάνειες και εφέ καθρέφτη. Μπροστά και το πίσω πίσω κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από πλαστική τεχνολογία μούχλας έγχυσης. Το μεσαίο τμήμα παράγεται από χύτευση λαμαρίνας. Η βάση στήριξης είναι ειδικά σχεδιασμένη με γυαλί βαμμένο από το πίσω μέρος και διαφανή λαιμό με επένδυση από χρώμιο. Το επίπεδο στιλπνότητας που χρησιμοποιείται στις επιφάνειες έχει επιτευχθεί μέσω ειδικών διαδικασιών βαφής.