Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Μετατρέψιμη Συσκευή Για Εκπαίδευση

Pupil 108

Η Μετατρέψιμη Συσκευή Για Εκπαίδευση Μαθητής 108: Η πιο προσιτή μετατρέψιμη συσκευή Windows 8 για Εκπαίδευση. Μια νέα διεπαφή και μια εντελώς νέα εμπειρία στη μάθηση. Ο μαθητής 108 διασχίζει τον κόσμο των tablet και των φορητών υπολογιστών, αλλάζοντας μεταξύ τους, για βελτιωμένη απόδοση στην Εκπαίδευση. Τα Windows 8 ανοίγουν νέες δυνατότητες μάθησης, επιτρέποντας στους μαθητές να επωφεληθούν πλήρως από τη λειτουργία οθόνης αφής και τις αμέτρητες εφαρμογές. Μέρος των Intel® Education Solutions, το Pupil 108 είναι η πιο προσιτή και κατάλληλη λύση για αίθουσες διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο.

Τραπεζαρία

Chromosome X

Τραπεζαρία Τραπέζι φαγητού σχεδιασμένο για να φιλοξενεί οκτώ άτομα, τα οποία αλληλεπιδρούν σε διάταξη βέλους. Η κορυφή είναι ένα αφηρημένο X, κατασκευασμένο από δύο διαφορετικά κομμάτια που τονίζονται από μια βαθιά γραμμή, ενώ το ίδιο αφηρημένο X αντανακλάται στο πάτωμα με τη δομή της βάσης. Η λευκή δομή αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια για εύκολη συναρμολόγηση και μεταφορά. Επιπλέον, η αντίθεση του καπλαμά τικ και του λευκού για τη βάση επιλέχθηκε για να ελαφρύνει το κάτω μέρος δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ακανόνιστα διαμορφωμένη κορυφή, παρέχοντας έτσι μια υπόδειξη για διαφορετική αλληλεπίδραση των χρηστών.

Αποσπώμενη Συσκευή Για Εκπαίδευση

Unite 401

Αποσπώμενη Συσκευή Για Εκπαίδευση Unite 401: Το τέλειο δίδυμο για την Εκπαίδευση. Ας μιλήσουμε για ομαδική εργασία. Με έναν απίστευτα ευέλικτο σχεδιασμό 2 σε 1, το Unite 401 είναι η ιδανική συσκευή για μαθητές για συνεργατικά μαθησιακά περιβάλλοντα. Ο συνδυασμός tablet και φορητού υπολογιστή παρέχει την πιο ισχυρή λύση για φορητές συσκευές για Εκπαίδευση, που ενισχύεται από την ασφαλή σχεδίαση mgseries στην πιο έξυπνη τιμή.

Λάμπα

Capsule Lamp

Λάμπα Ο λάμπα σχεδιάστηκε αρχικά για μια μάρκα παιδικών ειδών. Η έμπνευση προέρχεται από παιχνίδια με κάψουλες που παίρνουν τα παιδιά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης που βρίσκονται συνήθως στις βιτρίνες. Κοιτώντας ψηλά τη λάμπα, βλέπουμε ένα μάτσο πολύχρωμα παιχνίδια κάψουλας, το καθένα φέρνει επιθυμία και απόλαυση που ξυπνά τη νεανική ψυχή. Ο αριθμός των καψουλών μπορεί να προσαρμοστεί και το περιεχόμενο να αντικατασταθεί όπως σας αρέσει. Από τα καθημερινά ασήμαντα μέχρι τις ειδικές διακοσμήσεις, κάθε αντικείμενο που βάζετε στις κάψουλες γίνεται μια μοναδική αφήγησή σας, αποκρυσταλλώνοντας έτσι τη ζωή και την ψυχική σας κατάσταση σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Χαλί

Folded Tones

Χαλί Τα χαλιά είναι εγγενώς επίπεδα, ο στόχος ήταν να αμφισβητηθεί αυτό το απλό γεγονός. Η ψευδαίσθηση της τρισδιάστατης επιτυγχάνεται με τρία μόνο χρώματα. Η ποικιλία των τόνων και το βάθος του χαλιού εξαρτάται από το πλάτος και την πυκνότητα των λωρίδων, παρά από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων που μπορεί να βάζουν με συγκεκριμένο χώρο, επιτρέποντας έτσι ευέλικτη χρήση. Από πάνω ή μακριά, το χαλί μοιάζει με διπλωμένο φύλλο. Ωστόσο, ενώ κάθεστε ή ξαπλώνετε, η ψευδαίσθηση των πτυχών μπορεί να μην είναι αντιληπτή. Αυτό οδηγεί στη χρήση απλών επαναλαμβανόμενων γραμμών που μπορείτε να απολαύσετε ως αφηρημένο μοτίβο από κοντά.

Το Paravent

Positive and Negative

Το Paravent Αυτό είναι ένα προϊόν που χρησιμεύει ταυτόχρονα ως λειτουργία και ομορφιά, μπαχαρικά με μια ένδειξη πολιτισμού και ριζών. Το «θετικό και αρνητικό» paravant δρα ως ρυθμιζόμενο και κινητό εμπόδιο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που δεν προεξέχει ή διαταράσσει ένα χώρο. Το ισλαμικό μοτίβο δίνει ένα δαντέλα σαν αποτέλεσμα που αφαιρείται και αντίστροφο από το υλικό Corian / Resin. Παρόμοια με το yin yang, υπάρχει πάντα λίγο καλό στο κακό και πάντα λίγο κακό στο καλό. Όταν ο ήλιος δύει στο "Θετικό και αρνητικό" είναι πραγματικά η λάμψη του και οι γεωμετρικές σκιές χρωματίζουν το δωμάτιο.