Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ηχείο

Sperso

Το Ηχείο Το Sperso προέρχεται από δύο λέξεις Sperm και Sound. Το ιδιαίτερο σχήμα της υαλώδους φυσαλίδας και του ηχείου στο λάκκο του στο κεφάλι αναφέρεται στην αίσθηση ανδρικότητας και τη βαθιά διείσδυση του ήχου γύρω από το περιβάλλον, όπως η φωτιά ενός αρσενικού σπέρματος στο γυναικείο ωάριο κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος. Ο στόχος είναι η παραγωγή ήχου υψηλής ισχύος και υψηλής ποιότητας γύρω από το περιβάλλον. Το ασύρματο σύστημά του επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή, τα tablet και άλλες συσκευές στο ηχείο μέσω Bluetooth. Αυτό το ηχείο οροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά σε καθιστικό, υπνοδωμάτια και αίθουσα τηλεόρασης.

Σκαμνί

Ane

Σκαμνί Το σκαμπό Ane έχει συμπαγή ξυλεία από ξύλο που φαίνεται να επιπλέει αρμονικά, αλλά ανεξάρτητα από τα πόδια ξυλείας, πάνω από το ατσάλινο πλαίσιο. Ο σχεδιαστής δηλώνει ότι το κάθισμα, χειροποίητο από πιστοποιημένη φιλική προς το περιβάλλον ξυλεία, διαμορφώνεται μέσω της μοναδικής χρήσης πολλαπλών τεμαχίων ενός σχήματος ξύλου τοποθετημένου και κομμένου με δυναμικό τρόπο. Όταν κάθονται στο σκαμνί, η ελαφρά αύξηση της γωνίας προς τα πίσω και οι γωνίες κύλισης στις πλευρές τελειώνουν με τρόπο που παρέχει μια φυσική, άνετη θέση καθίσματος. Το σκαμνί Ane έχει τον σωστό βαθμό πολυπλοκότητας για να δημιουργήσει ένα κομψό φινίρισμα.

Σετ Καφέ

Riposo

Σετ Καφέ Ο σχεδιασμός αυτής της υπηρεσίας ήταν εμπνευσμένος από δύο σχολεία των αρχών του 20ου αιώνα, το γερμανικό Bauhaus και το ρωσικό avant-garde. Η αυστηρή ευθεία γεωμετρία και η καλά μελετημένη λειτουργικότητα αντιστοιχούν πλήρως στο πνεύμα των μανιφέστων εκείνων των εποχών: "αυτό που είναι βολικό είναι όμορφο". Ταυτόχρονα, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, ο σχεδιαστής συνδυάζει δύο αντίθετα υλικά σε αυτό το έργο. Η κλασική λευκή πορσελάνη γάλακτος συμπληρώνεται από φωτεινά καπάκια από φελλό. Η λειτουργικότητα του σχεδιασμού υποστηρίζεται από απλές, βολικές λαβές και τη συνολική χρηστικότητα της φόρμας.

Έπιπλα Συν Ανεμιστήρας

Brise Table

Έπιπλα Συν Ανεμιστήρας Το Brise Table έχει σχεδιαστεί με αίσθηση ευθύνης για την κλιματική αλλαγή και επιθυμία να χρησιμοποιεί ανεμιστήρες και όχι κλιματιστικά. Αντί να φυσάει δυνατούς ανέμους, επικεντρώνεται στην αίσθηση δροσιάς με την κυκλοφορία του αέρα ακόμη και μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού. Με το Brise Table, οι χρήστες μπορούν να πάρουν λίγο αεράκι και να το χρησιμοποιήσουν ως πλευρικό τραπέζι ταυτόχρονα. Επίσης, διαπερνά καλά το περιβάλλον και κάνει τον χώρο πιο όμορφο.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Cube

Τραπεζάκι Σαλονιού Το σχέδιο εμπνεύστηκε από τα γεωμετρικά γλυπτά του Golden Ratio και του Mangiarotti. Η φόρμα είναι διαδραστική, προσφέροντας στους χρήστες διαφορετικούς συνδυασμούς. Ο σχεδιασμός αποτελείται από τέσσερα τραπέζια καφέ διαφορετικών μεγεθών και ένα πουφ που παρατάσσεται γύρω από τη μορφή του κύβου, το οποίο είναι ένα στοιχείο φωτισμού. Τα στοιχεία του σχεδιασμού είναι πολυλειτουργικά για να καλύψουν τις ανάγκες του χρήστη. Το προϊόν παράγεται με υλικό Corian και κόντρα πλακέ.

Το Σκαμνί

Ydin

Το Σκαμνί Το σκαμπό Ydin μπορεί να τοποθετηθεί μόνοι σας, χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων, χάρη σε ένα απλό σύστημα κλειδώματος. Τα 4 πανομοιότυπα πόδια δεν τοποθετούνται σε καμία συγκεκριμένη σειρά και το κάθισμα από σκυρόδεμα, ενεργώντας ως ο θεμέλιος λίθος, κρατά τα πάντα στη θέση του. Τα πόδια κατασκευάζονται με θραύσματα ξύλου που προέρχονται από έναν κατασκευαστή σκαλοπατιών, επεξεργάζονται εύκολα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας ξύλου και τέλος λαδώνουν. Το κάθισμα είναι απλώς διαμορφωμένο σε μόνιμο σκυρόδεμα UHP ενισχυμένο με ίνες. Μόνο 5 αποσπώμενα μέρη για να συσκευαστούν σε επίπεδο επίπεδο και να είναι έτοιμα για αποστολή στους τελικούς πελάτες, είναι ένα άλλο επιχείρημα αειφορίας.