Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αποσπώμενη Συσκευή Για Εκπαίδευση

Unite 401

Αποσπώμενη Συσκευή Για Εκπαίδευση Unite 401: Το τέλειο δίδυμο για την Εκπαίδευση. Ας μιλήσουμε για ομαδική εργασία. Με έναν απίστευτα ευέλικτο σχεδιασμό 2 σε 1, το Unite 401 είναι η ιδανική συσκευή για μαθητές για συνεργατικά μαθησιακά περιβάλλοντα. Ο συνδυασμός tablet και φορητού υπολογιστή παρέχει την πιο ισχυρή λύση για φορητές συσκευές για Εκπαίδευση, που ενισχύεται από την ασφαλή σχεδίαση mgseries στην πιο έξυπνη τιμή.

Λάμπα

Capsule Lamp

Λάμπα Ο λάμπα σχεδιάστηκε αρχικά για μια μάρκα παιδικών ειδών. Η έμπνευση προέρχεται από παιχνίδια με κάψουλες που παίρνουν τα παιδιά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης που βρίσκονται συνήθως στις βιτρίνες. Κοιτώντας ψηλά τη λάμπα, βλέπουμε ένα μάτσο πολύχρωμα παιχνίδια κάψουλας, το καθένα φέρνει επιθυμία και απόλαυση που ξυπνά τη νεανική ψυχή. Ο αριθμός των καψουλών μπορεί να προσαρμοστεί και το περιεχόμενο να αντικατασταθεί όπως σας αρέσει. Από τα καθημερινά ασήμαντα μέχρι τις ειδικές διακοσμήσεις, κάθε αντικείμενο που βάζετε στις κάψουλες γίνεται μια μοναδική αφήγησή σας, αποκρυσταλλώνοντας έτσι τη ζωή και την ψυχική σας κατάσταση σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Χαλί

Folded Tones

Χαλί Τα χαλιά είναι εγγενώς επίπεδα, ο στόχος ήταν να αμφισβητηθεί αυτό το απλό γεγονός. Η ψευδαίσθηση της τρισδιάστατης επιτυγχάνεται με τρία μόνο χρώματα. Η ποικιλία των τόνων και το βάθος του χαλιού εξαρτάται από το πλάτος και την πυκνότητα των λωρίδων, παρά από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων που μπορεί να βάζουν με συγκεκριμένο χώρο, επιτρέποντας έτσι ευέλικτη χρήση. Από πάνω ή μακριά, το χαλί μοιάζει με διπλωμένο φύλλο. Ωστόσο, ενώ κάθεστε ή ξαπλώνετε, η ψευδαίσθηση των πτυχών μπορεί να μην είναι αντιληπτή. Αυτό οδηγεί στη χρήση απλών επαναλαμβανόμενων γραμμών που μπορείτε να απολαύσετε ως αφηρημένο μοτίβο από κοντά.

Το Paravent

Positive and Negative

Το Paravent Αυτό είναι ένα προϊόν που χρησιμεύει ταυτόχρονα ως λειτουργία και ομορφιά, μπαχαρικά με μια ένδειξη πολιτισμού και ριζών. Το «θετικό και αρνητικό» paravant δρα ως ρυθμιζόμενο και κινητό εμπόδιο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που δεν προεξέχει ή διαταράσσει ένα χώρο. Το ισλαμικό μοτίβο δίνει ένα δαντέλα σαν αποτέλεσμα που αφαιρείται και αντίστροφο από το υλικό Corian / Resin. Παρόμοια με το yin yang, υπάρχει πάντα λίγο καλό στο κακό και πάντα λίγο κακό στο καλό. Όταν ο ήλιος δύει στο "Θετικό και αρνητικό" είναι πραγματικά η λάμψη του και οι γεωμετρικές σκιές χρωματίζουν το δωμάτιο.

Το Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Το Urban Electrik-Trike Τόσο φιλικό προς το περιβάλλον όσο και καινοτόμο, το LECOMOTION E-trike είναι ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο που εμπνέεται από ένθετα καροτσάκια. Τα E-trikes LECOMOTION έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως μέρος ενός αστικού συστήματος κοινής χρήσης ποδηλάτων. Σχεδιασμένο επίσης για φωλιά μεταξύ τους σε μια σειρά για συμπαγή αποθήκευση και για τη διευκόλυνση της συλλογής και της μετακίνησης πολλών ταυτόχρονα μέσω μιας αιωρούμενης πίσω πόρτας και ενός αφαιρούμενου σετ στροφαλοφόρου. Παρέχεται βοήθεια πεντάλ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κανονικό ποδήλατο, με ή χωρίς υποστηρικτική μπαταρία. Το φορτίο επέτρεψε επίσης τη μεταφορά 2 παιδιών ή ενός ενήλικα.

Τεμαχιστής Χαρτιού

HandiShred

Τεμαχιστής Χαρτιού Το HandiShred είναι ένας φορητός χειροκίνητος τεμαχιστής χαρτιού που δεν απαιτεί εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Είναι σχεδιασμένο μικρό και τακτοποιημένο, ώστε να μπορείτε να το βάλετε στο γραφείο σας, μέσα σε ένα συρτάρι ή χαρτοφύλακα που μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση και να τεμαχίζει το σημαντικό σας έγγραφο ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε. Αυτός ο εύχρηστος τεμαχιστής λειτουργεί τέλεια για να τεμαχίσει τυχόν έγγραφα ή αποδείξεις για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά, εμπιστευτικά και τυχόν προσωπικά στοιχεία διατηρούνται ασφαλή ανά πάσα στιγμή.