Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

1x3

Τραπεζάκι Σαλονιού Το 1x3 εμπνέεται από αλληλοσυνδεόμενους γρίφους. Είναι και τα δύο - ένα έπιπλο και ένα πειράκι εγκεφάλου. Όλα τα μέρη παραμένουν μαζί χωρίς να χρειάζεται κανένα φωτιστικό. Η αρχή της σύμπλεξης περιλαμβάνει μόνο κινήσεις ολίσθησης που δίνουν μια πολύ γρήγορη διαδικασία συναρμολόγησης και καθιστώντας το 1x3 κατάλληλο για συχνή αλλαγή θέσης. Το επίπεδο δυσκολίας δεν εξαρτάται από την επιδεξιότητα αλλά κυρίως από τη χωρική όραση. Οδηγίες παρέχονται σε περίπτωση που ο χρήστης χρειάζεται βοήθεια. Το όνομα - 1x3 είναι μια μαθηματική έκφραση που αντιπροσωπεύει τη λογική της ξύλινης δομής - ένας τύπος στοιχείου, τρία κομμάτια από αυτό.

Η Αεριζόμενη Περιστρεφόμενη Πόρτα

JPDoor

Η Αεριζόμενη Περιστρεφόμενη Πόρτα Το JPDoor είναι μια φιλική προς το χρήστη περιστρεφόμενη πόρτα που συγχωνεύεται με το σύστημα παραθύρων περσίδων που βοηθά στη δημιουργία ροής αερισμού και ταυτόχρονα εξοικονομεί χώρο. Ο σχεδιασμός έχει να κάνει με την αποδοχή προκλήσεων και την επίλυσή τους με ατομική εξερεύνηση, τεχνικές και πιστεύω. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος κανένα σχέδιο, είναι πραγματικά πολύ υποκειμενικό. Ωστόσο, τα υπέροχα σχέδια ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών ή έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κοινότητα. Ο κόσμος είναι γεμάτος διαφορετική προσέγγιση σχεδιασμού σε κάθε γωνιά, επομένως μην σταματήσετε να εξερευνάτε, "μείνετε πεινασμένοι μείνετε ανόητοι - Steve Job".

Το Τραπέζι Πολλαπλών Χρήσεων

Bean Series 2

Το Τραπέζι Πολλαπλών Χρήσεων Αυτός ο πίνακας σχεδιάστηκε από τους βασικούς σχεδιαστές Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui και Lorene Faure. Το έργο ήταν εμπνευσμένο από τα στιγματισμένα σχήματα French Curves και τα παζλ και χρησιμεύει ως το κεντρικό κομμάτι σε μια αίθουσα συνεδριάσεων γραφείων. Το συνολικό σχήμα είναι γεμάτο κουνήματα, το οποίο είναι μια δραματική απομάκρυνση από το παραδοσιακό επίσημο εταιρικό τραπέζι συνεδρίων. Τα τρία μέρη του τραπεζιού μπορούν να αναδιαμορφωθούν σε διαφορετικά συνολικά σχήματα ώστε να ποικίλουν οι διευθετήσεις καθισμάτων. η συνεχής κατάσταση της αλλαγής δημιουργεί μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα για το δημιουργικό γραφείο.

Η Πολυλειτουργική Καρέκλα

charchoob

Η Πολυλειτουργική Καρέκλα Η κυβική μορφή του προϊόντος το διατηρεί σταθερό και ισορροπημένο προς όλες τις κατευθύνσεις. Επιπλέον, η τριμερής χρήση του προϊόντος σε τυπική, ανεπίσημη και φιλική εθιμοτυπία είναι δυνατή μόνο με περιστροφή των καρεκλών 90 μοιρών. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται όσο το δυνατόν ελαφρύτερο (4 κιλά) λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές της λειτουργικότητάς του. Αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε επιλέγοντας ελαφριά υλικά και κουφώματα για να διατηρηθεί το βάρος του προϊόντος όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Η Τηλεόραση Led 40 Ιντσών

GlassOn

Η Τηλεόραση Led 40 Ιντσών Είναι μια συλλογή σχεδιασμού χωρίς πλαίσιο με διαφορετικές σχεδιαστικές λύσεις σε μεταβλητά μεγέθη με γυάλινο στοιχείο. Η κομψότητα που δημιουργείται με τη διαφάνεια του γυαλιού συνεχίζεται με τη χάρη των μεταλλικών φινιρισμάτων που περιβάλλουν την οθόνη σε μεγάλα μεγέθη. Χωρίς το συνηθισμένο πλαστικό μπροστινό κάλυμμα και στεφάνη, ο σχεδιασμός συνδέεται μέσω του εικονικού κόσμου και του κοινού με δραστικά μειωμένο πάχος σε προϊόντα 40 ", 46" και 55 ". Ολόκληρο το μεταλλικό πλαίσιο που συγκρατεί τη γυάλινη πρόσοψη βελτιώνει την ποιότητα σχεδιασμού με ακριβείς λεπτομέρειες σύνδεσης διαφορετικά υλικά.

Το Set Top Box

T-Box2

Το Set Top Box Το T-Box2 είναι μια νέα τεχνική συσκευή για την ενσωμάτωση του Διαδικτύου, των πολυμέσων και της επικοινωνίας και προσφέρει στους οικιακούς χρήστες διαφοροποιημένες διαδραστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της μαζικής αναπαραγωγής περιεχομένου Διαδικτύου και των βιντεοκλήσεων HD. Συνδέοντας το STB με την τηλεόραση στο περιβάλλον του οικογενειακού δικτύου, ο χρήστης μπορεί να αναβαθμίσει γρήγορα μια κοινή τηλεόραση σε μια έξυπνη τηλεόραση, η οποία προσφέρει στους οικογενειακούς χρήστες εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας AV.