Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ομπρέλα Led Και Ο Μεγάλος Φανός Κήπου

NI

Η Ομπρέλα Led Και Ο Μεγάλος Φανός Κήπου Το ολοκαίνουργιο NI Parasol επαναπροσδιορίζει τον φωτισμό με τρόπο που μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα φωτεινό αντικείμενο. Συνδυάζοντας καινοτόμα μια ομπρέλα και φακό κήπου, το NI φαίνεται έξυπνο να στέκεται δίπλα στις ξαπλώστρες στην πισίνα ή σε άλλους εξωτερικούς χώρους, από το πρωί έως το βράδυ. Το ιδιόκτητο OTC ανίχνευσης δακτύλων (dimmer με ένα άγγιγμα) επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζονται στα επιθυμητά επίπεδα φωτισμού του συστήματος φωτισμού 3 καναλιών. Η NI υιοθετεί επίσης ένα πρόγραμμα οδήγησης LED χαμηλής τάσης 12V που παράγει πολύ λίγη θερμότητα, παρέχοντας μια ενεργειακά αποδοτική τροφοδοσία για το σύστημα με πάνω από 2000 τεμάχια LED 0.1W.

Φωτιστικό

Yazz

Φωτιστικό Το Yazz είναι ένα διασκεδαστικό φωτιστικό φτιαγμένο από λυγισμένα ημι-άκαμπτα σύρματα που επιτρέπουν στον χρήστη να λυγίζει σε οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή που ταιριάζει στη διάθεσή τους. Έρχεται επίσης με μια προσαρτημένη υποδοχή που διευκολύνει τον συνδυασμό περισσότερων από μία μονάδων. Το Yazz είναι επίσης αισθητικά ελκυστικό, φιλικό προς το χρήστη και οικονομικό. Η ιδέα προήλθε από την ιδέα της ελαχιστοποίησης του φωτισμού στα βασικά του βασικά απαραίτητα ως η απόλυτη έκφραση της ομορφιάς χωρίς να χάσει τον αισθητικό του φωτισμό αντίκτυπου, καθώς ο βιομηχανικός μινιμαλισμός είναι η τέχνη από μόνη της.

Σκαμνί

Kagome

Σκαμνί Σχεδιασμένο από τον Shinn Asano με φόντο στη γραφιστική, το Sen είναι μια συλλογή 6 επίπλων από ατσάλινα έπιπλα που μετατρέπει τις γραμμές 2D σε 3D μορφές. Κάθε κομμάτι που περιλαμβάνει το "kagome stool" έχει δημιουργηθεί με γραμμές που ελαχιστοποιούν την περίσσεια για να εκφράσουν τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργικότητα σε μια σειρά εφαρμογών, εμπνευσμένες από μοναδικές πηγές όπως παραδοσιακά ιαπωνικά σκάφη και σχέδια. Το σκαμνί Kagome είναι φτιαγμένο από 18 τρίγωνα ορθής γωνίας που υποστηρίζουν το ένα το άλλο και όταν το δείτε από ψηλά σχηματίζει το παραδοσιακό ιαπωνικό σχέδιο μοτίβου kagome moyou.

Ο Προσαρμόσιμος Υπολογιστής All-In-One

BENT

Ο Προσαρμόσιμος Υπολογιστής All-In-One Σχεδιασμένο με την αρχή της μαζικής προσαρμογής, ικανοποιώντας τις ανάγκες των χρηστών με καλύτερο τρόπο εντός των περιορισμών της μαζικής παραγωγής. Η κύρια πρόκληση σε αυτό το έργο ήταν να παρουσιάσει ένα σχέδιο που θα ικανοποιούσε διαφορετικές ανάγκες τεσσάρων ομάδων χρηστών εντός των περιορισμών της μαζικής παραγωγής. Τρία κύρια στοιχεία προσαρμογής ορίζονται και χρησιμοποιούνται για τη διαφοροποίηση του προϊόντος για αυτές τις ομάδες χρηστών: 1. κοινή χρήση οθόνης2 . προσαρμογή ύψους οθόνης 3. συνδυασμός πληκτρολογίου-αριθμομηχανής. Μια προσαρμόσιμη μονάδα δευτερεύουσας οθόνης προσαρτάται ως λύση και ένας μοναδικός προσαρμόσιμος συνδυασμός πληκτρολογίου-αριθμομηχανής είναι

Λαμπτήρας

Hitotaba

Λαμπτήρας Σχεδιασμένο από τον Shinn Asano με φόντο στη γραφιστική, το Sen είναι μια συλλογή 6 επίπλων από ατσάλινα έπιπλα που μετατρέπει τις γραμμές 2D σε 3D μορφές. Κάθε κομμάτι, συμπεριλαμβανομένου του «λαμπτήρα Hitotaba», έχει δημιουργηθεί με γραμμές που ελαχιστοποιούν την περίσσεια για να εκφράσουν τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργικότητα σε μια σειρά εφαρμογών, εμπνευσμένες από μοναδικές πηγές όπως παραδοσιακά ιαπωνικά σκάφη και σχέδια. Η λυχνία Hitotaba είναι εμπνευσμένη από τη γραφική θέα της ιαπωνικής υπαίθρου όπου δέσμες από άχυρο ρυζιού κρέμονται προς τα κάτω για να στεγνώσουν μετά τη συγκομιδή.

Καρέκλα Θεάτρου

Thea

Καρέκλα Θεάτρου Το MENUT είναι ένα στούντιο σχεδιασμού επικεντρωμένο στον παιδικό σχεδιασμό, με σαφή στόχο να χάσουμε τη γέφυρα με αυτό για ενήλικες. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ένα καινοτόμο όραμα για τον τρόπο ζωής μιας σύγχρονης οικογένειας. Παρουσιάζουμε το THEA, μια καρέκλα θεάτρου. Καθίστε και βάψτε. δημιουργήστε την ιστορία σας. και καλέστε τους φίλους σας! Το κεντρικό σημείο του THEA είναι το πίσω μέρος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στάδιο. Υπάρχει ένα συρτάρι στο κάτω μέρος, το οποίο μόλις ανοίξει κρύβει την πίσω πλευρά της καρέκλας και επιτρέπει κάποια ιδιωτικότητα για τον «κουκλοπαίκτη». Τα παιδιά θα βρουν μαριονέτες στο συρτάρι για να παρουσιάσουν παραστάσεις με τους φίλους τους.