Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζαρία

Elizabeth's Tree House

Τραπεζαρία Μια επίδειξη του ρόλου της αρχιτεκτονικής στη διαδικασία θεραπείας, το Elizabeth's Tree House είναι ένα νέο περίπτερο για θεραπευτική κατασκήνωση στο Kildare. Εξυπηρετώντας παιδιά που αναρρώνουν από σοβαρές ασθένειες, ο χώρος σχηματίζει μια όαση ξυλείας στη μέση ενός δρυός. Ένα δυναμικό αλλά λειτουργικό σύστημα διαγώνιας ξυλείας περιλαμβάνει μια εκφραστική οροφή, εκτεταμένα τζάμια και μια πολύχρωμη επένδυση από αγριόπευκο, δημιουργώντας έναν εσωτερικό χώρο τραπεζαρίας που σχηματίζει διάλογο με τη γύρω λίμνη και το δάσος. Η βαθιά σύνδεση με τη φύση σε όλα τα επίπεδα προάγει την άνεση, τη χαλάρωση, τη θεραπεία και τη γοητεία των χρηστών.

Ο Πολυ Εμπορικός Χώρος

La Moitie

Ο Πολυ Εμπορικός Χώρος Το όνομα του έργου La Moitie προέρχεται από τη γαλλική μετάφραση του μισού, και ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει κατάλληλα αυτό από την ισορροπία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των αντικρουόμενων στοιχείων: τετράγωνο και κύκλο, φως και σκοτάδι. Δεδομένου του περιορισμένου χώρου, η ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει μια σύνδεση και μια διαίρεση μεταξύ των δύο ξεχωριστών περιοχών λιανικής μέσω της εφαρμογής δύο αντίθετων χρωμάτων. Ενώ το όριο μεταξύ των ροζ και των μαύρων διαστημάτων είναι σαφές αλλά επίσης θολό σε διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μια σπειροειδής σκάλα, μισό ροζ και μισό μαύρο, βρίσκεται στο κέντρο του καταστήματος και παρέχει.

Ιατρικό Κέντρο Ομορφιάς

LaPuro

Ιατρικό Κέντρο Ομορφιάς Ο σχεδιασμός είναι κάτι παραπάνω από καλή αισθητική. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείται ο χώρος. Το ιατρικό κέντρο ενσωματώνεται μορφή και λειτουργεί ως ένα. Κατανοώντας τις απαιτήσεις των χρηστών και δώστε τους μια εμπειρία με όλες τις λεπτές πινελιές στο περιβάλλον περιβάλλον που αισθάνεται ανακουφιστική και πραγματικά φροντίδα. Ο σχεδιασμός και το νέο σύστημα τεχνολογίας παρέχουν λύσεις στον χρήστη και εύκολο στη διαχείριση. Λαμβάνοντας υπόψη την υγεία, την ευεξία και την ιατρική, το κέντρο υιοθέτησε περιβαλλοντικά βιώσιμα υλικά και παρακολουθεί τη διαδικασία κατασκευής. Όλα τα στοιχεία ενσωματώνονται στο σχεδιασμό όπου είναι πραγματικά κατάλληλο για τους χρήστες.

Ο Σχεδιασμός Οικιακής Αρχιτεκτονικής

Bienville

Ο Σχεδιασμός Οικιακής Αρχιτεκτονικής Η εφοδιαστική αυτής της εργαζόμενης οικογένειας τους απαιτούσε να είναι στο σπίτι τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα, τα οποία εκτός από την εργασία και το σχολείο έγιναν ενοχλητικά για την ευεξία τους. Άρχισαν να σκέφτονται, όπως πολλές οικογένειες, εάν μια μετακίνηση στα προάστια, η ανταλλαγή εγγύτητας με τις ανέσεις της πόλης για μια μεγαλύτερη αυλή για την αύξηση της εξωτερικής πρόσβασης ήταν απαραίτητη. Αντί να απομακρυνθούν, αποφάσισαν να χτίσουν ένα νέο σπίτι που θα επανεξετάσει τους περιορισμούς της εσωτερικής ζωής στο σπίτι σε μια μικρή αστική περιοχή. Η οργανωτική αρχή του έργου ήταν να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερη εξωτερική πρόσβαση από κοινόχρηστους χώρους.

Παρεκκλήσι Γάμου

Cloud of Luster

Παρεκκλήσι Γάμου Το σύννεφο της λάμψης είναι ένα παρεκκλήσι γάμου που βρίσκεται μέσα σε μια αίθουσα γαμήλιων τελετών στην πόλη Himeji της Ιαπωνίας. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να μεταφράσει το πνεύμα της σύγχρονης γαμήλιας τελετής σε φυσικό χώρο. Το εκκλησάκι είναι όλο το λευκό, ένα σχήμα σύννεφου τυλιγμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου σε καμπύλο γυαλί που το ανοίγει στον γύρω κήπο και τη λεκάνη νερού. Οι στήλες φέρουν επίστρωση υπερβολικού κεφαλαίου, όπως κεφαλές που τις συνδέουν ομαλά στο μινιμαλιστικό ανώτατο όριο. Το παρεκκλήσι στην πλευρά της λεκάνης είναι μια υπερβολική καμπύλη που επιτρέπει σε ολόκληρη τη δομή να φαίνεται σαν να επιπλέει στο νερό και να τονίζει την ελαφρότητα της.

Φαρμακείο Διανομής

The Cutting Edge

Φαρμακείο Διανομής Το Cut Edge είναι ένα φαρμακείο διανομής που σχετίζεται με το γειτονικό Γενικό Νοσοκομείο Daiichi στην πόλη Himeji της Ιαπωνίας. Σε αυτόν τον τύπο φαρμακείων ο πελάτης δεν έχει άμεση πρόσβαση στα προϊόντα όπως στον τύπο λιανικής. Μάλλον τα φάρμακά του θα παρασκευαστούν στην πίσω αυλή από έναν φαρμακοποιό αφού παρουσιάσει ιατρική συνταγή. Αυτό το νέο κτίριο σχεδιάστηκε για να προάγει την εικόνα του νοσοκομείου εισάγοντας μια ευκρινή εικόνα υψηλής τεχνολογίας σύμφωνα με μια προηγμένη ιατρική τεχνολογία. Καταλήγει σε ένα λευκό μινιμαλιστικό αλλά πλήρως λειτουργικό χώρο.