Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

pleasure

Εστιατόριο Η ευχαρίστηση της ζωής μιας τέχνης. Επέκταση και συνέχεια. Μέσω της επέκτασης των σχημάτων οροφής και των εκτάσεων δαπέδου, και της ομοιόμορφης κυματοειδούς καμπύλης τους, που πηγαίνει όρθια εδώ ή επισκιάζει εκεί, αντανακλώντας μια δύναμη δράσης που περικλείει τις κορυφές και τις κοιλάδες στη ζωή. Ενώ η πολυεπίπεδη ατμόσφαιρα ρέει και μεταμορφώνεται σε δράση, εικόνες ομορφιάς δημιουργούνται στο διάστημα. Η καμπίνα του διαστήματος είναι ρευστή και διαφανής, διατηρώντας παράλληλα τα διαχωριστικά διαφόρων διαμερισμάτων. Με μια έξυπνη διάταξη χώρου, η ιδιωτικότητα μπορεί να υπάρχει μέσα σε διαμερίσματα.

Όνομα έργου : pleasure, Όνομα σχεδιαστών : Yu-Wen Chiu (Vita), Όνομα πελάτη : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Εστιατόριο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.