Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Business Lounge

Rublev

Το Business Lounge Ο σχεδιασμός του σαλόνι είναι εμπνευσμένος από τον ρωσικό κονστρουκτιβισμό, τον πύργο Tatlin και τον ρωσικό πολιτισμό. Οι πύργοι σε σχήμα ένωσης χρησιμοποιούνται ως εντυπωσιακοί στο σαλόνι, κάτι που δημιουργεί διαφορετικούς χώρους στο σαλόνι ως ένα συγκεκριμένο είδος ζωνών. Λόγω των στρογγυλών τρούλων, το σαλόνι είναι ένας άνετος χώρος με διαφορετικές ζώνες για συνολική χωρητικότητα 460 θέσεων. Η περιοχή βλέπει μπροστά με διαφορετικά είδη καθισμάτων, για φαγητό. εργαζόμενος; άνεση και χαλάρωση. Οι στρογγυλοί θόλοι που τοποθετούνται στην κυματιστή οροφή έχει δυναμικό φωτισμό που αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατοικία

SV Villa

Κατοικία Η προϋπόθεση του SV Villa είναι να ζήσετε σε μια πόλη με τα προνόμια της υπαίθρου καθώς και τον σύγχρονο σχεδιασμό. Ο ιστότοπος, με απαράμιλλη θέα στην πόλη της Βαρκελώνης, στο βουνό Montjuic και στη Μεσόγειο Θάλασσα, δημιουργεί ασυνήθιστες συνθήκες φωτισμού. Το σπίτι εστιάζει σε τοπικά υλικά και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, διατηρώντας παράλληλα ένα πολύ υψηλό επίπεδο αισθητικής. Είναι ένα σπίτι που έχει ευαισθησία και σεβασμό για τον ιστότοπό του

Οι Μονάδες Στέγασης

The Square

Οι Μονάδες Στέγασης Η ιδέα του Σχεδιασμού ήταν να μελετηθούν οι αρχιτεκτονικές σχέσεις μεταξύ διαφορετικών σχημάτων που συντίθενται μαζί για να δημιουργηθούν σαν κινούμενες μονάδες. Το έργο αποτελείται από 6 μονάδες το καθένα είναι 2 εμπορευματοκιβώτια αποστολής στερεωμένα το ένα πάνω στο άλλο σχηματίζοντας μάζα σχήματος L. Αυτές οι μονάδες σχήματος L. στερεώνονται σε επικαλυπτόμενες θέσεις δημιουργώντας κενά και στερεά για να δώσουν την αίσθηση της κίνησης και να παρέχουν επαρκές φως της ημέρας και καλό αερισμό περιβάλλον. Ο κύριος σχεδιαστικός στόχος ήταν να δημιουργήσει ένα μικρό σπίτι για όσους περνούν τη νύχτα στους δρόμους χωρίς σπίτι ή καταφύγιο.

Κινέζικο Εστιατόριο

Ben Ran

Κινέζικο Εστιατόριο Το Ben Ran είναι ένα καλλιτεχνικά αρμονικό κινέζικο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, Vangohh Eminent, Μαλαισία. Ο σχεδιαστής εφαρμόζει τις εσωστρεφείς και συνοπτικές τεχνικές ανατολίτικου στιλ για να δημιουργήσει μια πραγματική γεύση, πολιτισμό και ψυχή του εστιατορίου. Είναι ένα σύμβολο της ψυχικής διαύγειας, εγκαταλείπουμε τους ευημερούμενους και επιτυγχάνουμε τη φυσική και απλή επιστροφή στο αρχικό μυαλό. Το εσωτερικό είναι φυσικό και απλό. Χρησιμοποιώντας την αρχαία ιδέα επίσης συγχρονισμό με το όνομα του εστιατορίου Ben Ran, που σημαίνει πρωτότυπο και φύση. Το εστιατόριο περίπου 4088 τετραγωνικά πόδια.

Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών

Solar Skywalks

Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών Οι μητροπόλεις του κόσμου - όπως το Πεκίνο - έχουν μεγάλο αριθμό πεζών που διασχίζουν πολυσύχναστες αρτηρίες. Συχνά δεν είναι ελκυστικά, υποβαθμίζοντας τη συνολική αστική εντύπωση. Η ιδέα των σχεδιαστών για επένδυση των ποδιών με αισθητική, φωτοβολταϊκές μονάδες παραγωγής ενέργειας και μετατροπή τους σε ελκυστικά σημεία της πόλης δεν είναι μόνο βιώσιμη, αλλά δημιουργεί μια γλυπτική ποικιλομορφία που γίνεται εντυπωσιακή στο αστικό τοπίο. Οι σταθμοί φόρτισης E-car ή E-bike κάτω από τις πεζογέφυρες χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια απευθείας στο χώρο.

Κομμωτήριο

Vibrant

Κομμωτήριο Καταγράφοντας την ουσία της βοτανικής εικόνας, ο ουρανός κήπος δημιουργήθηκε σε όλο το διάδρομο, καλωσορίζει αμέσως τους επισκέπτες να χαλαρώσουν κάτω, απομακρύνοντας από το πλήθος, καλωσορίζοντάς τους από την είσοδο. Κοιτάζοντας πιο μακριά στο χώρο, η στενότερη διάταξη εκτείνεται προς τα πάνω με λεπτομερείς χρυσές πινελιές. Οι βοτανικές μεταφορές εξακολουθούν να εκφράζονται έντονα σε όλο το δωμάτιο, αντικαθιστώντας τον θόρυβο που προέρχεται από τους δρόμους και εδώ γίνεται ένας μυστικός κήπος.