Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πολυτελής Εκθεσιακός Χώρος

Scotts Tower

Ο Πολυτελής Εκθεσιακός Χώρος Ο Πύργος Scotts είναι μια κορυφαία οικιστική ανάπτυξη στην καρδιά της Σιγκαπούρης, που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τη ζήτηση για πολύ συνδεόμενες, πολύ λειτουργικές κατοικίες σε αστικές περιοχές από έναν αυξανόμενο αριθμό επιχειρηματιών και νέων επαγγελματιών από το σπίτι. Για να εκδηλωθεί το όραμα που είχε ο αρχιτέκτονας - Ben van Berkel του UNStudio - για μια «κάθετη πόλη» με ξεχωριστές ζώνες που κανονικά θα απλώνονταν οριζόντια σε ένα μπλοκ της πόλης, προτείναμε να δημιουργήσουμε «χώρους μέσα σε ένα χώρο», όπου οι χώροι μπορούν να μεταμορφωθούν ως ζητείται από διαφορετικές καταστάσεις.

Όνομα έργου : Scotts Tower, Όνομα σχεδιαστών : Constance D. Tew, Όνομα πελάτη : Creative Mind Design.

Scotts Tower Ο Πολυτελής Εκθεσιακός Χώρος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.