Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εμπορική Εσωτερική Διακόσμηση

KitKat

Η Εμπορική Εσωτερική Διακόσμηση Αντιπροσωπεύστε την ιδέα και τη συνολική μάρκα με έναν καινοτόμο τρόπο μέσω του σχεδιασμού του καταστήματος, ειδικά για την καναδική αγορά και την πελατεία Yorkdale. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία προηγούμενων αναδυόμενων και διεθνών τοποθεσιών για να καινοτομήσουμε και να επανεξετάσουμε ολόκληρη την εμπειρία. Δημιουργήστε ένα υπερ-λειτουργικό κατάστημα, που θα λειτουργούσε καλά για έναν πολύ περίπλοκο χώρο, πολύπλοκο.

Η Εσωτερική Διακόσμηση

Arthurs

Η Εσωτερική Διακόσμηση Μια σύγχρονη βορειοαμερικανική ψησταριά, ένα κοκτέιλ lounge και μια βεράντα στον τελευταίο όροφο που βρίσκεται στο Midtown Τορόντο που γιορτάζει ένα εκλεπτυσμένο κλασικό μενού και υπέροχα ποτά. Το Arthur's Restaurant διαθέτει τρεις ξεχωριστούς χώρους για να απολαύσετε (τραπεζαρία, μπαρ και αίθριο στον τελευταίο όροφο) που αισθάνονται ταυτόχρονα οικεία και ευρύχωρα. Η οροφή είναι μοναδική στο σχεδιασμό της με πολύπλευρη ξύλινη επένδυση με ξύλο καπλαμά, κατασκευασμένη για να ενισχύει το οκταγωνικό σχήμα του δωματίου και μιμείται την εμφάνιση των κρυστάλλων που κρέμονται πάνω.

Διασκεδαστικό Σπίτι Για Παιδιά

Fun house

Διασκεδαστικό Σπίτι Για Παιδιά Αυτός ο σχεδιασμός του κτιρίου είναι για τα παιδιά να μάθουν και να παίξουν, το οποίο είναι ένα εντελώς διασκεδαστικό σπίτι από έναν σούπερ πατέρα. Ο σχεδιαστής συνδύασε υγιή υλικά και σχήματα ασφαλείας για να δημιουργήσει έναν υπέροχο και ενδιαφέρον χώρο. Προσπάθησαν να κάνουν ένα άνετο και ζεστό παιδότοπο και προσπάθησαν να εντείνουν τη σχέση γονέα-παιδιού. Ο πελάτης είπε στον σχεδιαστή να επιτύχει 3 στόχους, οι οποίοι ήταν: (1) φυσικά και υλικά ασφαλείας, (2) να κάνουν τα παιδιά και τους γονείς χαρούμενους και (3) αρκετό χώρο αποθήκευσης. Ο σχεδιαστής βρήκε μια απλή και σαφή μέθοδο για την επίτευξη του στόχου, που είναι το σπίτι, η αρχή του παιδικού χώρου.

Εσωτερικό Σπίτι

Spirit concentration

Εσωτερικό Σπίτι Τι είναι ο χώρος για ένα σπίτι; Ο σχεδιαστής πιστεύει ότι ο σχεδιασμός προέρχεται από τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, επιτυγχάνοντας την ψυχή στο διάστημα. Ως εκ τούτου, ο σχεδιαστής πλοήγησε το σκοπό του χώρου από το υπέροχο ζευγάρι. Και οι δύο ιδιοκτήτες λατρεύουν τα υλικά και τη σχεδιαστική λύση σε σχέση με τον ιαπωνικό πολιτισμό. Για την αναπαράσταση των αναμνήσεων ανάμεσα στο μυαλό τους, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν διάφορες υφές ξύλου για να δημιουργήσουν ένα σπίτι ψυχής. Κατά συνέπεια, αποτελούσαν 3 στόχους συναίνεσης αυτού του ιδανικού σπιτιού, που ήταν (1) Ήσυχη ατμόσφαιρα, (2) Ευέλικτοι και γοητευτικοί δημόσιοι χώροι και (3) άνετοι και αόρατοι ιδιωτικοί χώροι.

Το Σπίτι Για Αναμνήσεις

Memory Transmitting

Το Σπίτι Για Αναμνήσεις Αυτό το σπίτι μεταφέρει τις εικόνες του σπιτιού από ξύλινα δοκάρια και τη στοιβαγμένη στοίβα από λευκά τούβλα. Το φως πηγαίνει από τους χώρους των λευκών τούβλων γύρω από το σπίτι, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για τον πελάτη. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να λύσει τους περιορισμούς αυτού του κτηρίου για τα κλιματιστικά και τους αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης, συνδυάστε τα υλικά με τη μνήμη του πελάτη και παρουσιάστε μια ζεστή και κομψή αισθητική μέσα από τη δομή, συνδέοντας το μοναδικό στιλ αυτού του σπιτιού.

Εσωτερικό Σπίτι

Seamless Blank

Εσωτερικό Σπίτι Αυτό είναι ένα σπίτι για να παρουσιάσει τον μοναδικό τρόπο ζωής της οικοδέσποινας, που είναι ένα σπίτι γραφίστας και επιχειρηματία. Ο σχεδιαστής παρουσιάζει φυσικά υλικά για να απεικονίσει τις προτιμήσεις της οικοδέσποινα και να διατηρήσει κενές περιοχές για να γεμίσει τα πράγματα της οικογένειας. Η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού, ειδικά σχεδιασμένη για την οικοδέσποινα και βεβαιωθείτε ότι οι γονείς μπορούν να δουν οπουδήποτε. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με δάπεδο από λευκό γρανίτη, ιταλική βαφή, διαφανές γυαλί και επίστρωση λευκής σκόνης για να αποκαλύψει τις κομψές λεπτομέρειες των υλικών.