Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

La Boca Centro

Εστιατόριο Το La Boca Centro είναι μια αίθουσα Bar and Food περιορισμένης διάρκειας τριών ετών, με στόχο την καλλιέργεια πολιτιστικών ανταλλαγών με θέμα την ισπανική και ιαπωνική κουζίνα. Όταν επισκέπτεστε την πολυσύχναστη Βαρκελώνη, η όμορφη προσθήκη της πόλης και η αλληλεπίδραση με χαρούμενα, γενναιόδωρα άτομα στην Καταλονία έχουν εμπνεύσει τα σχέδιά μας. Αντί να επιμείνουμε στην πλήρη αναπαραγωγή, επικεντρωθήκαμε στον εντοπισμό μερικώς για να καταγράψουμε την πρωτοτυπία.

Όνομα έργου : La Boca Centro, Όνομα σχεδιαστών : Aiji Inoue, Όνομα πελάτη : La Boca Centro.

La Boca Centro Εστιατόριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.