Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Καφέ

Aix Arome Cafe

Το Καφέ Το Café είναι όπου οι επισκέπτες αισθάνονται τη συνύπαρξη με τους ωκεανούς. Τεράστια δομή σε σχήμα αυγού τοποθετημένη στο μέσο του χώρου λειτουργεί ταυτόχρονα ως ταμείο και παροχή καφέ. Η εικονική εμφάνιση του θαλάμου είναι εμπνευσμένη από σκούρα και θαμπά φασόλια καφέ. Δύο μεγάλα ανοίγματα στο πάνω μέρος και των δύο πλευρών του «big bean» χρησιμεύουν ως καλή πηγή αερισμού και φυσικού φωτός. Το Café παρείχε μεγάλο τραπέζι, όπως χταπόδια και φυσαλίδες συνολικά. Οι φαινομενικά κρεμασμένοι πολυέλαιοι μοιάζουν με την άποψη των ψαριών στην επιφάνεια του νερού, οι λαμπεροί κυματισμοί απορροφούν το άνετο φως του ήλιου από τον απλό λευκό ουρανό.

Η Έκθεση Roadshow

Boom

Η Έκθεση Roadshow Πρόκειται για ένα έργο σχεδιασμού έκθεσης για ένα roadshow μιας μοντέρνας μόδας στην Κίνα. Το θέμα αυτού του roadshow υπογραμμίζει τις δυνατότητες των νέων να σχηματοποιήσουν τη δική τους εικόνα και συμβολίζει τον εκρηκτικό θόρυβο που έκανε αυτό το roadshow στο κοινό. Η φόρμα ζιγκ-ζαγκ χρησιμοποιήθηκε ως το κύριο οπτικό στοιχείο, αλλά με διαφορετικές διαμορφώσεις όταν εφαρμόστηκε στα περίπτερα σε διαφορετικές πόλεις. Η δομή των εκθεσιακών θαλάμων ήταν όλα «κιτ ανταλλακτικών» προκατασκευασμένα στο εργοστάσιο και εγκαταστάθηκαν επί τόπου. Ορισμένα ανταλλακτικά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να διαμορφωθούν εκ νέου για να σχηματίσουν ένα νέο σχεδιασμό περίπτερο για την επόμενη στάση του roadshow.

Το Γραφείο Πωλήσεων

Chongqing Mountain and City Sales Office

Το Γραφείο Πωλήσεων Το "Mountain" είναι το κύριο θέμα αυτού του γραφείου πωλήσεων, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το γεωγραφικό υπόβαθρο του Chongqing. Το μοτίβο των γκρίζων μαρμάρων στο πάτωμα σχηματίζεται σε τριγωνικό σχήμα. και υπάρχουν πολλές περίεργες και αιχμηρές γωνίες και γωνίες στους τοίχους χαρακτηριστικών και τους ακανόνιστους μετρητές ρεσεψιόν, για να αποδείξουν την έννοια του «βουνού». Επιπλέον, οι σκάλες που συνδέουν τα δάπεδα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι μια διέλευση από το σπήλαιο. Εν τω μεταξύ, τα φωτιστικά LED κρέμονται από την οροφή, μιμούνται τη σκηνή της βροχής στην κοιλάδα και παρουσιάζουν φυσικό αίσθημα, για να απαλύνουν ολόκληρη την εντύπωση.

Το Κοκτέιλ Μπαρ

Gamsei

Το Κοκτέιλ Μπαρ Όταν το Gamsei άνοιξε το 2013, ο υπερ-τοπικισμός εισήχθη σε ένα πεδίο πρακτικής που μέχρι τότε περιοριζόταν κυρίως στη σκηνή των τροφίμων. Στο Gamsei, τα συστατικά για κοκτέιλ καλλιεργούνται άγρια ή καλλιεργούνται από τοπικούς καλλιτέχνες αρτεσιανού. Το εσωτερικό του μπαρ, είναι μια σαφής συνέχεια αυτής της φιλοσοφίας. Όπως και τα κοκτέιλ, το Buero Wagner προμήθευσε όλα τα υλικά τοπικά και συνεργάστηκε στενά με τοπικούς κατασκευαστές για την παραγωγή λύσεων κατά παραγγελία. Το Gamsei είναι μια ολοκληρωμένη ιδέα που μετατρέπει το γεγονός της κατανάλωσης ενός κοκτέιλ σε μια νέα εμπειρία.

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

ajando Next Level C R M

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια ajando Loft Concept: Η πληροφορία είναι το δομικό υλικό του κόσμου μας. Μια πολύ ασυνήθιστη σοφίτα έχει δημιουργηθεί στην περιοχή λιμάνι του Μάνχαϊμ, στη Γερμανία. Η πλήρης ομάδα ajando θα ζήσει και θα εργαστεί εκεί από τον Ιανουάριο του 2013. Ο αρχιτέκτονας Peter Stasek και το γραφείο αρχιτέκτονα loftwerk που βρίσκεται στην Καρλσρούη βρίσκονται πίσω από την εταιρική αρχιτεκτονική ιδέα του σοφίτας. Εμπνεύστηκε από την κβαντική φυσική του Wheeler, την αρχιτεκτονική του Josef M. Hoffmann και, φυσικά, από την εμπειρογνωμοσύνη του ajando: «Η πληροφορία κάνει τον παγκόσμιο γύρο». Κείμενο της δωρεάν δημοσιογράφου της Ilona Koglin

Πανεπιστημιακή Καφετέρια

Ground Cafe

Πανεπιστημιακή Καφετέρια Το νέο καφέ «Ground» χρησιμεύει όχι μόνο για τη δημιουργία κοινωνικής συνοχής μεταξύ καθηγητών και φοιτητών της σχολής μηχανικών, αλλά και για την ενθάρρυνση της αλληλεπίδρασης μεταξύ και μεταξύ των μελών άλλων τμημάτων του Πανεπιστημίου. Στο σχέδιό μας, δεσμεύσαμε τον άμορφο όγκο χυμένου σκυροδέματος μιας πρώην αίθουσας σεμιναρίων τοποθετώντας μια παλέτα από σανίδες καρυδιάς, διάτρητο αλουμίνιο και σχιστόλιθο πάνω από τους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή του χώρου.