Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Abstract House

Κατοικία Η κατοικία χρησιμοποιεί μια μοντέρνα αισθητική διατηρώντας παράλληλα μια κεντρική αυλή, η οποία προκαλεί την παραδοσιακή πρακτική του Κουβέιτ στην οικοδόμηση σπιτιών. Εδώ η κατοικία επιτρέπεται να αναγνωρίζει τόσο το παρελθόν όσο και το παρόν, χωρίς σύγκρουση. Το χαρακτηριστικό του νερού στα σκαλιά της κύριας πόρτας σαρώνει προς τα έξω, το δάπεδο από το δάπεδο μέχρι την οροφή βοηθά να διατηρήσει τους χώρους πιο ανοιχτούς, επιτρέποντας στους χρήστες να περνούν μεταξύ έξω και μέσα, παρελθόν και παρόν, χωρίς κόπο.

Εστιατόριο

Chuans Kitchen II

Εστιατόριο Το Chuan's Kitchen II, το οποίο παίρνει τόσο το μαύρο πήλινο του Sichuan Yingjing όσο και τα υλικά εξόρυξης εδάφους από την κατασκευή του μετρό ως μέσο, είναι ένα πειραματικό εστιατόριο που βασίζεται στο σύγχρονο πείραμα της παραδοσιακής λαϊκής τέχνης. Σπάζοντας τα όρια των υλικών και εξερευνώντας τη σύγχρονη μορφή της παραδοσιακής λαϊκής τέχνης, το Infinity Mind εξήγαγε τα παρεμβύσματα που απορρίφθηκαν μετά τη διαδικασία πυροδότησης του μαύρου πήλινου είδους του Yingjing και τα χρησιμοποίησαν ως το κύριο στοιχείο διακόσμησης στο Chuan's Kitchen II.

Το Καφέ

Hunters Roots

Το Καφέ Ανταποκρινόμενη σε μια σύντομη για μια μοντέρνα, καθαρή αισθητική, δημιουργήθηκε ένα εσωτερικό εμπνευσμένο από ξύλινα κιβώτια φρούτων που χρησιμοποιούνται σε αφηρημένη μορφή. Τα κιβώτια γεμίζουν τους χώρους, δημιουργώντας μια συναρπαστική, σχεδόν σαν σπηλιά γλυπτική μορφή, αλλά μια που παράγεται από απλά και ίσια γεωμετρικά σχήματα. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και ελεγχόμενη χωρική εμπειρία. Ο έξυπνος σχεδιασμός μεγιστοποιεί επίσης τον περιορισμένο χώρο μετατρέποντας πρακτικά φωτιστικά σε διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Τα φώτα, τα ντουλάπια και τα ράφια συμβάλλουν στη φιλοσοφία του σχεδιασμού και της γλυπτικής εικόνας.

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης

Miyajima Insurance

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Η ιδέα του έργου είναι «η σύνδεση του γραφείου με την πόλη» εκμεταλλευόμενοι το περιβάλλον. Ο ιστότοπος βρίσκεται στο μέρος όπου βλέπει την πόλη. Για την επίτευξή του υιοθετούνται χώροι σε σχήμα σήραγγας, ο οποίος περνά από την πύλη εισόδου έως το τέλος του χώρου γραφείου. Η γραμμή του ξύλου οροφής και το μαύρο κενό που είναι εγκατεστημένα φώτα και φωτιστικά κλιματισμού υπογραμμίζουν την κατεύθυνση προς την πόλη.

Ταπετσαρία Ακουστικά Πάνελ

University of Melbourne - Arts West

Ταπετσαρία Ακουστικά Πάνελ Η σύντομη ενημέρωσή μας ήταν να προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε μια πληθώρα ακουστικών πάνελ τυλιγμένων με ύφασμα με διάφορα μεγέθη, γωνίες και σχήματα. Τα αρχικά πρωτότυπα είδαν αλλαγές τόσο στο σχεδιασμό όσο και στα φυσικά μέσα εγκατάστασης και ανάρτησης αυτών των πλαισίων από τους τοίχους, τις οροφές και την κάτω πλευρά των κλιμακοστασίων. Σε αυτό το σημείο συνειδητοποιήσαμε ότι τα τρέχοντα ιδιόκτητα συστήματα ανάρτησης για πάνελ οροφής δεν ήταν κατάλληλα για τις ανάγκες μας και σχεδιάσαμε τις δικές μας.

Εστιατόριο

Yuyuyu

Εστιατόριο Υπάρχουν πολλά από αυτά τα μικτά σύγχρονα σχέδια στην αγορά σήμερα στην Κίνα, συνήθως βασισμένα σε παραδοσιακά σχέδια, αλλά με μοντέρνα υλικά ή νέες εκφράσεις. Το Yuyuyu είναι ένα κινέζικο εστιατόριο, ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει έναν νέο τρόπο έκφρασης του ανατολίτικου σχεδιασμού, μια νέα εγκατάσταση που αποτελείται από γραμμές και κουκκίδες, οι οποίες εκτείνονται από την πόρτα έως το εσωτερικό του εστιατορίου. Με την αλλαγή των καιρών, η αισθητική εκτίμηση των ανθρώπων αλλάζει επίσης. Για τον σύγχρονο ανατολίτικο σχεδιασμό, η καινοτομία είναι πολύ απαραίτητη.