Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αρχιτεκτονική Έρευνα Και Ανάπτυξη

Technology Center

Η Αρχιτεκτονική Έρευνα Και Ανάπτυξη Το αρχιτεκτονικό έργο του Τεχνολογικού Κέντρου έχει ως κατευθυντήρια γραμμή την ενσωμάτωση του αρχιτεκτονικού συνόλου στο γύρω τοπίο, έναν ήσυχο και ευχάριστο χώρο. Αυτή η καθοριστική ιδέα καθιστά το σύνολο ένα εξανθρωπισμένο ορόσημο, που προορίζεται για την απαραίτητη πνευματική εμβάπτιση των ερευνητών που θα ενεργήσουν σε αυτό, που εκφράζονται στην πλαστική και εποικοδομητική πρόθεσή της. Ο εντυπωσιακός και ολοκληρωμένος σχεδιασμός των στεγών σε κοίλη και κυρτή μορφή αγγίζει σχεδόν τις τονισμένες οριζόντιες γραμμές που ορίζουν έτσι, τα κύρια χαρακτηριστικά του αρχιτεκτονικού συγκροτήματος.

Η Εσωτερική Διακόσμηση

Gray and Gold

Η Εσωτερική Διακόσμηση Το γκρι χρώμα θεωρείται βαρετό. Σήμερα όμως αυτό το χρώμα είναι ένα από τα head-liner σε στυλ όπως σοφίτα, μινιμαλισμός και υψηλής τεχνολογίας. Το γκρι είναι το χρώμα της προτίμησης της ιδιωτικής ζωής, της ηρεμίας και της ξεκούρασης. Καλεί κυρίως αυτούς που εργάζονται με ανθρώπους ή ασχολούνται με γνωστικές απαιτήσεις, ως γενικό εσωτερικό χρώμα. Οι τοίχοι, η οροφή, τα έπιπλα, οι κουρτίνες και τα πατώματα είναι γκρι. Οι αποχρώσεις και ο κορεσμός του γκρι είναι διαφορετικές μόνο. Ο χρυσός προστέθηκε με πρόσθετες λεπτομέρειες και αξεσουάρ. Τονίζεται από το πλαίσιο εικόνων.

Σπίτι

Santos

Σπίτι Χρησιμοποιώντας το ξύλο ως το κύριο κατασκευαστικό στοιχείο, το σπίτι μετατοπίζει τα δύο επίπεδα σε τομή, δημιουργώντας μια γυάλινη οροφή για ενσωμάτωση στο περιβάλλον και επιτρέποντας την είσοδο του φυσικού φωτός. Ο χώρος διπλού ύψους αρθρώνει τη σχέση μεταξύ του ισογείου, του επάνω ορόφου και του τοπίου. Μια μεταλλική οροφή πάνω από τον φεγγίτη πετά, προστατεύοντάς την από την εμφάνιση του δυτικού ήλιου και επισκευάζοντας επίσημα τον όγκο, πλαισιώνοντας το όραμα του φυσικού περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα διαρθρώνεται εντοπίζοντας δημόσιες χρήσεις στο ισόγειο και ιδιωτικές χρήσεις στον επάνω όροφο.

Η Εμπορική Εσωτερική Διακόσμηση

KitKat

Η Εμπορική Εσωτερική Διακόσμηση Αντιπροσωπεύστε την ιδέα και τη συνολική μάρκα με έναν καινοτόμο τρόπο μέσω του σχεδιασμού του καταστήματος, ειδικά για την καναδική αγορά και την πελατεία Yorkdale. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία προηγούμενων αναδυόμενων και διεθνών τοποθεσιών για να καινοτομήσουμε και να επανεξετάσουμε ολόκληρη την εμπειρία. Δημιουργήστε ένα υπερ-λειτουργικό κατάστημα, που θα λειτουργούσε καλά για έναν πολύ περίπλοκο χώρο, πολύπλοκο.

Η Εσωτερική Διακόσμηση

Arthurs

Η Εσωτερική Διακόσμηση Μια σύγχρονη βορειοαμερικανική ψησταριά, ένα κοκτέιλ lounge και μια βεράντα στον τελευταίο όροφο που βρίσκεται στο Midtown Τορόντο που γιορτάζει ένα εκλεπτυσμένο κλασικό μενού και υπέροχα ποτά. Το Arthur's Restaurant διαθέτει τρεις ξεχωριστούς χώρους για να απολαύσετε (τραπεζαρία, μπαρ και αίθριο στον τελευταίο όροφο) που αισθάνονται ταυτόχρονα οικεία και ευρύχωρα. Η οροφή είναι μοναδική στο σχεδιασμό της με πολύπλευρη ξύλινη επένδυση με ξύλο καπλαμά, κατασκευασμένη για να ενισχύει το οκταγωνικό σχήμα του δωματίου και μιμείται την εμφάνιση των κρυστάλλων που κρέμονται πάνω.

Διασκεδαστικό Σπίτι Για Παιδιά

Fun house

Διασκεδαστικό Σπίτι Για Παιδιά Αυτός ο σχεδιασμός του κτιρίου είναι για τα παιδιά να μάθουν και να παίξουν, το οποίο είναι ένα εντελώς διασκεδαστικό σπίτι από έναν σούπερ πατέρα. Ο σχεδιαστής συνδύασε υγιή υλικά και σχήματα ασφαλείας για να δημιουργήσει έναν υπέροχο και ενδιαφέρον χώρο. Προσπάθησαν να κάνουν ένα άνετο και ζεστό παιδότοπο και προσπάθησαν να εντείνουν τη σχέση γονέα-παιδιού. Ο πελάτης είπε στον σχεδιαστή να επιτύχει 3 στόχους, οι οποίοι ήταν: (1) φυσικά και υλικά ασφαλείας, (2) να κάνουν τα παιδιά και τους γονείς χαρούμενους και (3) αρκετό χώρο αποθήκευσης. Ο σχεδιαστής βρήκε μια απλή και σαφή μέθοδο για την επίτευξη του στόχου, που είναι το σπίτι, η αρχή του παιδικού χώρου.