Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

DA AN H HOUSE

Κατοικία Είναι μια προσαρμοσμένη κατοικία με βάση τους χρήστες. Ο εσωτερικός χώρος του εσωτερικού συνδέει το σαλόνι, την τραπεζαρία και τον χώρο μελέτης μέσω της ελεύθερης κυκλοφορίας και φέρνει επίσης το πράσινο και το φως από το μπαλκόνι. Η αποκλειστική πύλη για κατοικίδια μπορεί να βρει στο δωμάτιο κάθε μέλους της οικογένειας. Η επίπεδη και ανεμπόδιστη ροή κυκλοφορίας οφείλεται στο σχεδιασμό χωρίς πόρτα. Η παραπάνω έμφαση στα σχέδια πρέπει να σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις συνήθειες των χρηστών, τον εργονομικό και δημιουργικό συνδυασμό ιδεών.

Όνομα έργου : DA AN H HOUSE, Όνομα σχεδιαστών : Shu-Ching Tan, Όνομα πελάτη : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Κατοικία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.