Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατάστημα

Munige

Κατάστημα Από το εξωτερικό και το εσωτερικό σε ολόκληρο το κτίριο είναι γεμάτο από σκυρόδεμα υλικό, συμπληρωμένο με μαύρο, λευκό και μερικά χρώματα ξύλου, δημιουργώντας μαζί έναν δροσερό τόνο. Η σκάλα στο κέντρο του χώρου γίνεται πρωταγωνιστικός ρόλος, μια ποικιλία γωνιακών διπλωμένων σχημάτων μοιάζει με έναν κώνο που υποστηρίζει ολόκληρο τον δεύτερο όροφο και ενώνεται με μια εκτεταμένη πλατφόρμα στο ισόγειο. Ο χώρος είναι σαν ένα εντελώς μέρος.

Όνομα έργου : Munige, Όνομα σχεδιαστών : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Όνομα πελάτη : B.P.S design.

Munige Κατάστημα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.