Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σχεδιασμός Γραφείου

Sberbank

Σχεδιασμός Γραφείου Η πολυπλοκότητα αυτού του έργου ήταν να σχεδιάσουμε έναν ευέλικτο χώρο εργασίας τεράστιου μεγέθους μέσα σε ένα πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα και να διατηρήσουμε τις σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες των χρηστών του γραφείου πάντα στο επίκεντρο του σχεδιασμού. Με τη νέα σχεδίαση γραφείου, η Sberbank έθεσε τα πρώτα βήματα για τον εκσυγχρονισμό της φιλοσοφίας τους στο χώρο εργασίας. Ο νέος σχεδιασμός γραφείου επιτρέπει στο προσωπικό να εκτελεί τα καθήκοντά του στο καταλληλότερο εργασιακό περιβάλλον και δημιουργεί μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική ταυτότητα για τον κορυφαίο χρηματοπιστωτικό οργανισμό στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη.

Το Γραφείο

HB Reavis London

Το Γραφείο Σχεδιασμένο σύμφωνα με το WELL Building Standard του IWBI, η έδρα του HB Reavis UK στοχεύει στην προώθηση μιας εργασίας που βασίζεται στο έργο, η οποία ενθαρρύνει τη διάσπαση των τμημάτων σιλό και καθιστά την εργασία σε διάφορες ομάδες απλούστερη και πιο προσιτή. Ακολουθώντας το πρότυπο WELL Building, ο σχεδιασμός του χώρου εργασίας στοχεύει επίσης στην αντιμετώπιση θεμάτων υγείας που σχετίζονται με τα σύγχρονα γραφεία, όπως έλλειψη κινητικότητας, κακός φωτισμός, κακή ποιότητα αέρα, περιορισμένες επιλογές φαγητού και άγχος.

Η Εξοχική Κατοικία

Chapel on the Hill

Η Εξοχική Κατοικία Έχοντας εγκαταλείψει εγκαταλελειμμένο για περισσότερα από 40 χρόνια, ένα ερειπωμένο παρεκκλήσι μεθοδιστών στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας μετατράπηκε σε εξοχική κατοικία για 7 άτομα. Οι αρχιτέκτονες διατήρησαν τα αρχικά χαρακτηριστικά - τα ψηλά γοτθικά παράθυρα και την κύρια αίθουσα εκκλησιών - μετατρέποντας το παρεκκλήσι σε έναν αρμονικό και άνετο χώρο πλημμυρισμένο με φως της ημέρας. Αυτό το κτήριο του 19ου αιώνα στεγάζεται σε μια αγροτική αγγλική ύπαιθρο με πανοραμική θέα στους λόφους και την όμορφη εξοχή.

Γραφείο

Blossom

Γραφείο Αν και είναι ένας χώρος γραφείου, χρησιμοποιεί έντονο συνδυασμό διαφορετικών υλικών και η πράσινη δομή φύτευσης δίνει μια αίσθηση προοπτικής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο σχεδιαστής παρέχει μόνο χώρο και η ζωτικότητα του χώρου εξαρτάται ακόμα από τον ιδιοκτήτη, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης και το μοναδικό στυλ του σχεδιαστή! Το γραφείο δεν είναι πλέον μια ενιαία λειτουργία, ο σχεδιασμός είναι πιο διαφοροποιημένος και θα χρησιμοποιηθεί σε έναν μεγάλο και ανοιχτό χώρο για τη δημιουργία διαφορετικών δυνατοτήτων μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος.

Το Γραφείο

Dunyue

Το Γραφείο Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνομιλίας, οι σχεδιαστές αφήνουν το σχεδιασμό όχι μόνο τη χωρική διαίρεση του εσωτερικού αλλά και τη σύνδεση της πόλης / χώρου / ανθρώπων μαζί, έτσι ώστε το χαμηλό κλειδί περιβάλλον και χώρος να μην συγκρούονται στην πόλη, η μέρα είναι κρυφή πρόσοψη στο δρόμο, το βράδυ. Στη συνέχεια, γίνεται ένα γυάλινο κουτί σε μια πόλη.

Τραπεζαρία

Elizabeth's Tree House

Τραπεζαρία Μια επίδειξη του ρόλου της αρχιτεκτονικής στη διαδικασία θεραπείας, το Elizabeth's Tree House είναι ένα νέο περίπτερο για θεραπευτική κατασκήνωση στο Kildare. Εξυπηρετώντας παιδιά που αναρρώνουν από σοβαρές ασθένειες, ο χώρος σχηματίζει μια όαση ξυλείας στη μέση ενός δρυός. Ένα δυναμικό αλλά λειτουργικό σύστημα διαγώνιας ξυλείας περιλαμβάνει μια εκφραστική οροφή, εκτεταμένα τζάμια και μια πολύχρωμη επένδυση από αγριόπευκο, δημιουργώντας έναν εσωτερικό χώρο τραπεζαρίας που σχηματίζει διάλογο με τη γύρω λίμνη και το δάσος. Η βαθιά σύνδεση με τη φύση σε όλα τα επίπεδα προάγει την άνεση, τη χαλάρωση, τη θεραπεία και τη γοητεία των χρηστών.