Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Boko and Deko

Κατοικία Είναι το σπίτι που επιτρέπει στους κατοίκους να αναζητούν τη δική τους τοποθεσία, που ταιριάζει με τα συναισθήματά τους, αντί να ορίζουν το πού βρίσκονται σε συνηθισμένα σπίτια που προκαθορίζονται από τα έπιπλα. Τα δάπεδα διαφορετικών υψών εγκαθίστανται σε μεγάλους χώρους σε σχήμα σήραγγας στο Βορρά και το Νότο και συνδέονται με διάφορους τρόπους, έχουν δημιουργήσει έναν πλούσιο εσωτερικό χώρο. Ως αποτέλεσμα, θα δημιουργήσει διάφορες ατμοσφαιρικές αλλαγές. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός αξίζει να εκτιμηθεί ιδιαίτερα με σεβασμό στο γεγονός ότι επανεξετάζουν την άνεση στο σπίτι ενώ παρουσιάζουν νέα προβλήματα στη συμβατική ζωή.

Όνομα έργου : Boko and Deko, Όνομα σχεδιαστών : Mitsuharu Kojima, Όνομα πελάτη : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Κατοικία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.