Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

MouMou Club

Εστιατόριο Όντας Shabu Shabu, ο σχεδιασμός του εστιατορίου υιοθετεί ξύλο, κόκκινο και λευκό χρώμα για να παρουσιάσει μια παραδοσιακή αίσθηση. Η χρήση απλών γραμμών περιγράμματος διατηρεί την οπτική προσοχή των πελατών στα μηνύματα φαγητού και διατροφής που εμφανίζονται. Δεδομένου ότι η ποιότητα του φαγητού είναι πρωταρχική μέριμνα, το εστιατόριο είναι διαμορφωμένο με φρέσκα στοιχεία της αγοράς τροφίμων. Οικοδομικά υλικά όπως τοίχοι από τσιμέντο και δάπεδο χρησιμοποιούνται για να χτίσουν το σκηνικό της αγοράς ενός μεγάλου μετρητή φρέσκων τροφίμων. Αυτή η ρύθμιση προσομοιώνει πραγματικές δραστηριότητες αγοράς στην αγορά όπου οι πελάτες μπορούν να δουν την ποιότητα των τροφίμων πριν κάνουν τις επιλογές τους.

Όνομα έργου : MouMou Club, Όνομα σχεδιαστών : Monique Lee, Όνομα πελάτη : Mou Mou Club.

MouMou Club Εστιατόριο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.