Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Οικιακός Κήπος

Oasis

Ο Οικιακός Κήπος Κήπος που περιβάλλει την ιστορική βίλα στο κέντρο της πόλης. Μακρύ και στενό οικόπεδο με διαφορές ύψους 7m. Η περιοχή χωρίστηκε σε 3 επίπεδα. Ο χαμηλότερος μπροστινός κήπος συνδυάζει τις απαιτήσεις του συντηρητικού και του σύγχρονου κήπου. Δεύτερο επίπεδο: Κήπος αναψυχής με δύο κιόσκια - στην οροφή μιας υπόγεια πισίνας και γκαράζ. Τρίτο επίπεδο: Παιδικός κήπος Woodland. Το έργο είχε ως στόχο να αποσπάσει την προσοχή από το θόρυβο της πόλης και να στραφεί προς τη φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κήπος έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νερού, όπως σκάλες νερού και το τείχος.

Όνομα έργου : Oasis, Όνομα σχεδιαστών : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Όνομα πελάτη : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Ο Οικιακός Κήπος

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.