Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Οικιακός Κήπος

Oasis

Ο Οικιακός Κήπος Κήπος που περιβάλλει την ιστορική βίλα στο κέντρο της πόλης. Μακρύ και στενό οικόπεδο με διαφορές ύψους 7m. Η περιοχή χωρίστηκε σε 3 επίπεδα. Ο χαμηλότερος μπροστινός κήπος συνδυάζει τις απαιτήσεις του συντηρητικού και του σύγχρονου κήπου. Δεύτερο επίπεδο: Κήπος αναψυχής με δύο κιόσκια - στην οροφή μιας υπόγεια πισίνας και γκαράζ. Τρίτο επίπεδο: Παιδικός κήπος Woodland. Το έργο είχε ως στόχο να αποσπάσει την προσοχή από το θόρυβο της πόλης και να στραφεί προς τη φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κήπος έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νερού, όπως σκάλες νερού και το τείχος.

Όνομα έργου : Oasis, Όνομα σχεδιαστών : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Όνομα πελάτη : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Ο Οικιακός Κήπος

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.