Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

nature

Κατοικία Αυτό το σπίτι έχει σχεδιαστεί για ένα ζευγάρι. Επιστροφή στη φύση. Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βγουν περισσότερο, να είναι έξω ή να αφήσουν τη φύση να είναι μέρος της ζωής τους, να επιτρέψουν στη φύση να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του σπιτιού. Απλώς αφήστε τη φύση να εισέλθει και να συνεχίσει να βρίσκεται σε ηρεμία. Πλούσια και ποικίλα στοιχεία, που δείχνουν πώς μπορεί να υπάρχει αποκόλληση παράλληλα με την πυκνή πολυπλοκότητα, όπως οι πολλαπλές όψεις των λουλουδιών, που τελικά θα καταστούν τελικά σε τελικές επιλογές μετά από πολλή συζήτηση.

Όνομα έργου : nature, Όνομα σχεδιαστών : Yu-Wen Chiu (Vita), Όνομα πελάτη : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.