Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Δημόσια Τέχνη

Flow With The Sprit Of Water

Η Δημόσια Τέχνη Συχνά τα κοινοτικά περιβάλλοντα μολύνονται από τις ενδο-προσωπικές ασυμφωνίες των κατοίκων τους, με αποτέλεσμα το ορατό και αόρατο χάος στη γύρω περιοχή. Το ασυνείδητο αποτέλεσμα αυτής της διαταραχής είναι ότι οι κάτοικοι υποχωρούν σε ανησυχία. Αυτή η συνήθης και κυκλική διέγερση επηρεάζει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Ο γλυπτός καθοδηγεί, γαμπρός, καθαρίζει και ενισχύει το θετικό "chi" ενός χώρου, εστιάζοντας σε ευχάριστα και ειρηνικά αποτελέσματα. Με μια λεπτή αλλαγή στο περιβάλλον τους, το κοινό καθοδηγείται προς μια ισορροπία μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής τους πραγματικότητας.

Όνομα έργου : Flow With The Sprit Of Water, Όνομα σχεδιαστών : Iutian Tsai, Όνομα πελάτη : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Η Δημόσια Τέχνη

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.