Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατάστημα

Family Center

Κατάστημα Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους έκλεισα τον μακρύ μπροστινό τοίχο (30 μέτρα). Ένα, ήταν ότι το υψόμετρο του υπάρχοντος κτηρίου ήταν πραγματικά δυσάρεστο και δεν είχα άδεια να το αγγίξω! Δεύτερον, περικλείοντας την μπροστινή πρόσοψη, κέρδισα 30 μέτρα εσωτερικού χώρου. Σύμφωνα με την καθημερινή μου στατιστική μελέτη, η πλειοψηφία των αγοραστών επέλεξε να μπει μέσα στο κατάστημα μόνο λόγω της περιέργειας και να δει τι συμβαίνει πίσω από αυτήν την πρόσοψη.

Όνομα έργου : Family Center, Όνομα σχεδιαστών : Ali Alavi, Όνομα πελάτη : Ali Alavi design.

Family Center Κατάστημα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.