Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Παγκόσμια Έκθεση Περίπτερο Για Την Toyota

The Wave

Η Παγκόσμια Έκθεση Περίπτερο Για Την Toyota Εμπνευσμένο από την ιαπωνική αρχή της «ενεργητικής ηρεμίας», ο σχεδιασμός συνδυάζει λογικά και συναισθηματικά στοιχεία σε μια οντότητα. Η αρχιτεκτονική φαίνεται μινιμαλιστική και ήρεμη από έξω. Ακόμα μπορείτε να αισθανθείτε μια τεράστια δύναμη που ακτινοβολεί από αυτό. Κάτω από το ξόρκι της, περνάς περίεργα στο εσωτερικό. Μόλις μπείτε μέσα, βρίσκεστε σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον γεμάτο ενέργεια και γεμάτο με μεγάλους τοίχους μέσων που δείχνουν ενεργητικά, αφηρημένα κινούμενα σχέδια. Με αυτόν τον τρόπο, το περίπτερο γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες. Η ιδέα απεικονίζει την ασύμμετρη ισορροπία που βρίσκουμε στη φύση και στην καρδιά της ιαπωνικής αισθητικής.

Όνομα έργου : The Wave, Όνομα σχεδιαστών : Alia Ramadan, Όνομα πελάτη : Toyota Motors Europe.

The Wave Η Παγκόσμια Έκθεση Περίπτερο Για Την Toyota

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.